Curs Coafor Canin

imagine Curs Coafor Canin
3000 RON
Sună acum: 0799984528, 0348800812

Curs Coafor Canin

Curs de iniţiere // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 3000 RON


Data incepere: 25/07/2024
Perioada inscrieri: 02/07/2024 - 25/07/2024
Data ultimei actualizari : 15/07/2024

Cursul de Coafor Canin este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Nationale. La finalizarea cursului se obtine un certificat de absolvire recunoscut la nivel national si in U.E.
Prezentare curs

✅ Curs ACREDITAT de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Naţionale

✅ Certificat/ diploma recunoscuta in Romania si in tările membre ale U.E.

✅ formatori cu o vasta experienta in domeniu

✅ curs INITIERE (3 luni) / curs CALIFICARE (5 luni)


Acest curs poate fi urmat de toate persoanele care il apreciaza si iubesc pe cel mai bun prieten al omului.


La fel ca si oamenii, ei au nevoie de unele servicii, trebuie sa se simta bine, sa fie curati si rasfatati poate pentru o expozitie, o iesire extravaganta sau pur si simplu pentru igiena proprie.


O carieră pe termen lung, grooming-ul canin implică, însă, perseverență, respect și empatie – obiectivul tău fiind nu numai o coafură impecabilă ci și crearea unui raport special cu clientul tău și stăpânul său.


Cursul de inițiere în grooming canin organizat de Centrul Educational ATP îți oferă un punct de plecare perfect în această meserie. 


Alături de groomerii noștri certificați și de medicul veterinar cu care colaborăm vei obține experiență hands on în toaletarea câinilor, vei învăța noțiuni de bază de anatomie canină, despre diversele tipuri de blană, despre specificul fiecărei rase, despre comportamentul lor și despre cum trebuie tratat un cățel în condiții calme și sigure.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

logo Centrul Educational de Formare Continua ATP-2013

Adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, Str. P-ta Vasile Milea nr. 3, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0348800812
E-mail contact firma: centruleducational2013@yahoo.ro
Descriere:
Echipa Centrul Educational ATP este una dintre cele mai profesioniste echipe in domeniul formarii profesionale, cu o vasta experienta in sfera instruirii si perfectionarii adultilor. Scoala noastra ofera un sistem de educatie si formare profesionala adaptat in permanenta noilor provocari, astfel venim cu idei inovatoare si moderne de invatare. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica, ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu usurinta a cunostintelor. Cursurile autorizate se desfasoara dupa o programa aprobata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Dupa finalizarea cursurilor, se organizeaza un examen final, in urma caruia participantii obtin diplome recunoscute la nivel national si international. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta: 0799 984 528 / 0348 800 812, program: luni - vineri / 09:00 - 18:00, adresa: Casa Sindicatelor, etaj 1, camera 3, Piata Vasile Milea, nr. 3, Pitesti. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0799984528 0348800812

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput