Curs Calificare Infirmiera

imagine Curs calificare INFIRMIERA
1100 RON
Sună acum: 0723734955

Curs Calificare Infirmiera

Curs de calificare // Autorizat

Constanta , jud. Constanta // Pret: 1100 RON


Data incepere: 28/10/2022
Perioada inscrieri: 23/09/2022 - 28/10/2022
Data ultimei actualizari : 23/09/2022

Organizam curs autorizat (ANC + Min. Sanatatii)de INFIRMIERA
Prezentare curs
Cursul de Infirmiera este AUTORIZAT de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională si detine ACORDUL Ministerului Sanatatii pentru furnizarea cursului. Infirmiera are un rol foarte important pentru pacient, deoarece aceasta contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si la refacerea acestuia. Infirmiera isi poate desfasura activitatea in mediul spitalicesc sau extraspitalicesc, in sectorul medical, medico-social sau social. Programul cursurilor teoretice și a activității practice este flexibil și adaptabil în funcție de nevoile cursanților. Cui se adreseaza cursul: tuturor persoanelor care lucreaza in acest domeniu insa nu au un certificat recunoscut sau persoanelor care doresc sa faca o noua cariera in meseria de Infirmiera. Certificare: In urma absolvirii examenului de certificare, cursantii vor intra in posesia certificatelor de calificare pentru ocupatia de “Infirmiera” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului. Certificatul de Calificare obtinut va va deschide oportunitati noi in campul muncii, putand obtine atat locuri de munca in tara, cat si in Uniunea Europeana.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Formare Profesionala DAL

logo Formare Profesionala DAL

Adresa: B-dul Al. Lapusneanu nr. 1, Constanta, jud. Constanta
Telefon: 0733 815501
E-mail contact firma: fpdal@yahoo.com
Descriere:
Cu o activitate in domeniul de formare profesionala de peste 25 ani, va stam la dispozitie cu numeroase cursuri de calificare, specializare, perfectionare sau initiere. 


Lectori

Lectori generali
Profesor Emilianov Paraschiva

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723734955

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput