Curs autorizat: Instructor Preparator Formare (Trainer)

imagine Curs autorizat: Instructor Preparator Formare (Trainer)
990 RON

Curs autorizat: Instructor Preparator Formare (Trainer)

Curs de iniţiere // Autorizat

Satu Mare , jud. Satu Mare // Pret: 990 RON


Data incepere: 20/08/2024 // Durata: 180 ore in 40 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: New Novotek S.R.L.
Data ultimei actualizari : 29/05/2024

Curs autorizat “Instructor preparator formare” - Cod COR: 333309 organizat in sistem online - pentru persoanele ce au studii medii (cu diploma de bacalaureat) care doresc sa devina trainer/instructor in cadrul unor intreprinderi sau in diverse organizatii. Curs organizat online, cu program flexibil, adaptat la programul de lucru al cursantilor.
Prezentare curs

Curs online, destinat absolventilor de studii medii interesati de educatia adultilor, persoanelor cu experientă informală în formare care au nevoie de o certificare, precum si personalului organizatiilor care doresc să initieze/dezvolte activităti de formare. Cursul “instructor preparator formare” este echivalentul cursului de formator, pentru persoanele cu studii medii.

Un curs recomandat celor care doresc să devină instructori, traineri sau maistri de practică autorizati.
La nivelul agenților economici (publici sau privați), instructorul/preparator formare are rolul de a analiza calitativ, nivelul de formare al angajaților și de a identifica nevoile profesionale de actualizare, perfecționare, specializare sau calificare ale acestora, în acord cu politica, viziunea și strategia de dezvoltare a agentului economic; colaborează strâns cu departementul de resurse umane. Instructorul/preparator formare identifică acele programe de formare necesare fiecărui angajat, în relație cu nevoia de formare pe care a identificat-o anterior, rezultată din evaluările practice pe care le-a desfășurat.
La nivelul furnizorilor de formare profesională a adulților autorizați, instructorul/preparator formare este cel care poate asigura formarea aptitudinilor, atitudinilor și deprinderilor practice asociate unei ocupații/calificări, în relație directă cu calificarea sa profesională de bază; colaborează strâns cu formatorii programului, având în vedere că activitățile practice pe care instructorul/preparator formare le predă și le exersează cu formabilii, au la baza cunoștințele teoretice livrate și consolidate în prealabil de către formatorii programului.
Diploma este acreditată de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, si este recunoscută atât în tară cât si in UE.

Competente dobandite
La finalul cursului, participantii vor dobandi si dezvolta competente cu privire la:
● Conceperea activitatilor de formare
● Asigurarea managementului procesului de instruire
● Evaluarea activitatilor de formare
● Asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele/sectiile de lucru
● Dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate organizatie-comunitate
● Asigurarea managementului carierei si al dezvoltarii personale

Conditia obligatorie de inscriere la curs: absolventi de studii medii, cu diploma de bacalaureat sau studii postliceale.

Durata cursului: 6 saptamani

Cursul se finalizeaza cu examen in prezenta unei comisii de evaluare.

Taxa examinare: 90 lei

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

New Novotek S.R.L.

logo New Novotek S.R.L.

Adresa: B-dul Independentei, Nr 18/85, Baia Mare, jud. Maramures
Descriere:
Companie specializata in furnizarea de servicii pentru firme si intreprinzatori, inclusiv instruire pentru cei care vor sa demareze o afacere precum si pentru managerii care doresc sa se perfectioneze


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.783.127
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput