Curs Auditor Intern de Mediu

imagine Curs Auditor Intern de Mediu
830 RON

Curs Auditor Intern de Mediu

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 830 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data adaugarii : 24/07/2023

Programul de formare Auditor intern de mediu este autorizat de CAFFPA – Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor pentru ocupaţia Auditor de mediu cod COR nou 213311, iar certificatul eliberat este recunoscut de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației.
Prezentare curs

Dragi profesioniști și pasionați de domeniul mediului înconjurător,

Vă invităm să vă alăturați cursului nostru Auditor Intern de Mediu, organizat de către Top Quality Management. Dacă sunteți dornici să vă dezvoltați abilitățile și cunoștințele în acest domeniu vital, acest curs este pentru dumneavoastră!

Obiectivele Cursului:

- Capabilitatea de identificare și evaluare a aspectelor tehnice și de mediu ale activității firmelor în care lucrați;

- Înțelegerea principiilor privind sistemele de management al mediului;

- Formarea competențelor generale privind planificarea și organizarea unui audit, în conformitate cu standardul ISO 19011:2018;

- Dezvoltarea abilităților necesare în domeniul conducerii, realizării și raportării rezultatelor unui audit de mediu, în conformitate cu standardul ISO 19011:2018.

Detalii privind cursul:

- Dată începere: 21 august 2023

- Modul de desfășurare: Online-sincron (participare în timp real, cu interacțiune)

- Instructori cu experiență și expertiză vastă în domeniul auditului de mediu

- Resurse de învățare actualizate și materiale de curs de calitate

- Fiind un curs online-sincron, veți beneficia de flexibilitatea de a învăța de la confortul propriei locuințe sau de la birou, economisind timp și eforturi.

Pentru a vă înscrie sau pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați:

Telefon: 0733822020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: https://cursuriautorizate.ro/

Încrederea în competențele și cunoștințele dumneavoastră în domeniul mediului înconjurător poate deschide noi oportunități și vă poate aduce satisfacții profesionale. Alegeți să investiți în dezvoltarea personală și profesională alături de Top Quality Management!

Vă așteptăm cu nerăbdare să începem această călătorie de învățare și explorare a auditului intern de mediu!

Cu respect,

Echipa Top Quality Management

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput