Curs Arhivar (disponibil si Online)

imagine Curs Arhivar (disponibil si Online)
825 RON

Curs Arhivar (disponibil si Online)

Curs de iniţiere // Autorizat

Online // Pret: 825 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii: 06/04/2021

CURS ARHIVAR. Organizarea si gestionarea documentelor este necesara si OBLIGATORIE pentru orice institutie publica si firma ce trebuie sa detina un specialist in domeniu. Traineri cu experienta, diplome acreditate, conditii excelente studiu teoretic si practic
Prezentare curs

CURS ARHIVAR. Organizarea si gestionarea documentelor este necesara si OBLIGATORIE pentru orice institutie publica si firma ce trebuie sa detina un specialist in domeniu. Traineri cu experienta, diplome acreditate, conditii excelente studiu teoretic si practic.

Detalii curs: https://profesionalnewconsult.ro/lista-cursuri/curs-arhivar/

☎️Telefoane / Whatsapp : 0784.333.777, 0784.045.025

E-mail: cursuri@profesionalnewconsult.ro / office@profesionalnewconsult.ro

-------------

Calificarea de arhivar este obligatorie pe piața muncii, întrucât, conform art. 31 din legea Arhivelor Naționale, nr. 16 din 1996, fiecare organizație, publică sau privată are obligația să își organizeze un compartiment de arhivă, administrat de personal specializat și responsabil în probleme de arhivă. Cursul de Arhivar pe care vi-l oferim are un caracter interactiv, îmbinând elementele de teorie cu cele practice și își propune să sprijine participanții în dezvoltarea competențelor specifice ocupației, o atenție deosebită acordându-se dezvoltării abilităților de ordin practic. Fiecare document are un anumit termen de păstrare, termene pe care le vei învăța alături de noi la curs. În funcție de aceste criterii, o să poți ordona arhiva organizației în care activezi sau în care dorești să activezi.Totodată, punem accent pe cele mai importante aspect legislative, cum ar fi faptul că pentru a scoate anumite documente din evidența arhivei, agentii economici (și nu numai) au nevoie de avizul Arhivelor Naționale.

-------------

?REDUCERE pentru plata integral la înscriere

⚠️Posibilitatea de plata in RATE!

-------------

Ce vei invata:

? Redactarea nomenclatorului arhivistic;

? Gestionarea fondului documentar;

? Prelucrarea documentelor;

? Utilizarea informatiilor din documente;

? Legislatia speccifica;

? Conservarea arhivei in depozit si multe altele.

-------------

Avantajele inscrierii:

? Formatori dedicati, specialisti in domeniu;

? Curs acreditat

? Posibilitatea de plata in mai multe rate

? Suport de curs asigurat

? Vei fi certificat ca profesionist, recunoscut de Ministerul Muncii, in acest domeniu.

-------------

Suntem de 13 ani pe piata de formare profesionala si continuam cu seriozitate si implicare ??!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Profesional New Consult

logo Profesional New Consult

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu, Bloc D6, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0740.250.290
E-mail contact firma: cursuri@profesionalnewconsult.ro
Descriere:

Fidelã motto-ului sãu "performanţa ȋnseamnã succes", firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie şi desigur, beneficiind de colaborarea specialiştilor ȋn domeniile respective de formare profesionalã, specialişti care prin abnegaţia lor şi pasiunea de a modela profesional participanţii la curs şi a forma profesional grupele participante au asigurat personal specializat şi calificat pentru piaţa muncii din România şi nu numai, ştiut fiind cã ȋn zilele noastre, dictonul "meseria este brãţarã de aur" devine tot mai actual şi mai prezent.

Oferind cursuri de formare profesionala structurate pe şase mari tronsoane : Cursuri Management şi Carierã, Cursuri Tehnice şi Meserii, Cursuri Ȋnfrumuseţare, Cursuri Limbi Strãine, Cursuri Formare Profesionalã Turism, Cursuri Agriculturã, firma ȋşi propune sã rãspundã ȋn permanenţã cerinţelor pieţei actuale, adaugând ȋn permanenţã ȋn portofoliul sãu alte specializãri, dacã acestea sunt solicitate.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.250.290 0784.333.777
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput