Curs antreprenoriat pentru beneficiarii programului Start-Up Nation

imagine Curs antreprenoriat pentru beneficiarii programului Start-Up Nation
1000 RON
Sună acum: 0262-224870

Curs antreprenoriat pentru beneficiarii programului Start-Up Nation

Training / Dezvoltare personala

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 1000 RON


Data incepere: 24/01/2018 // Durata: 16 ore in 4 zile
Perioada inscrieri: 14/12/2017 - 20/01/2018
Organizator: CDIMM Maramures
Data ultimei actualizari: 16/12/2017

Ai obtinut o finantare prin programul Start-Up Nation si acum nu îti este clar ce trebuie sa faci mai departe? Înscrie-te la cursul de antreprenoriat organizat de Centrul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici si Mijlocii Maramures (CDIMM Maramures) si te vom introduce în “abc-ul afacerilor”. Afla ce trebuie sa faci pentru a implementa cu succes proiectul aprobat! Bonus: consultanta gratuita
Prezentare curs

Ai obtinut o finantare prin programul Start-Up Nation si acum nu îti este clar ce trebuie sa faci mai departe ?

Înscrie-te la cursul de antreprenoriat organizat de Fundatia Centrul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici si Mijlocii Maramures (CDIMM Maramures) si te vom introduce în “abc-ul afacerilor”. Mai mult decât atât, te vom ajuta sa întelegi ce trebuie sa faci pentru a implementa cu succes proiectul aprobat si a nu pierde bani la finalul proiectului.

Obtinerea unei finantari nerambursabile este un pas important în construirea unei afaceri de succes, dar perioada 2007-2013, cand s-au alocat fonduri europene nerambursabile pentru mici afaceri, a aratat ca putine firme stiu sa gestioneze corect aceste fonduri, si din pacate la 2-3 ani dupa obtinerea finantarii firmele se inchid.

Succesul în afaceri este conditionat de existenta unei idei de afaceri bune si de calitatile persoanei care va coordona afacerea. Sansele de reusită pot fi crescute printr-o pregătire teoretică si practică riguroasă.

Cei 25 de ani de experientă în domeniul consultantei pentru startup-uri, dar si experienta de 17 ani acumulată în cadrul Incubatorului de Afaceri ne-au ajutat să dezvoltam programe de instruire perfect adaptate la nevoile micilor întreprinzatori. Participând la cursurile noastre veti primi informatiile necesare pentru pregătirea si dezvoltarea unei afaceri de succes.

Cursul este structurat in 2 module, primul fiind dedicat initierii în marketing, management si planificării financiare, iar cel de al doilea aspectelor legale legate de derularea afacerii, si mai ales conditiilor si actiunilor ce trebuie întreprinse pentru a implementa cu succes un proiect finantat prin Start-up Nation.

Durata cursului este de 15 ore, programul de instruire fiind de 3 ore/zi. Cursurile vor fi sustinute de lectori cu o bogată experientă practică, si care au participat la elaborarea a peste 200 de Planuri de Afaceri finantate.

BONUS: la finalul cursurilor participantii vor beneficia de 4 sedinte gratuite de consultantă, acordate de expertii Centrului pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici si Mijlocii Maramures

Important: in cadrul programului Start-up Nation este eligibila la decontare participarea la cursuri de dezvoltare a abilitătilor antreprenoriale desfășurate în România sau în altă țară membră a Uniunii Europene – pentru asociatul/administratorul societăţii aplicante, în valoare eligibilă de maxim 3000 lei (doar in cazul in care ati solicitat prin Planul de Afaceri acest lucru);

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CDIMM Maramures

Adresa: Bd Traian, Nr 9/16, Baia Mare, jud. Maramures

Descriere:

Fundatia CDIMM Maramures este o organizatie neguvernamentala ce isi propuse sa sprijine Intreprinderile Mici si Mijlocii din judetul Maramures si din judetele invecinate.
CDIMM Maramures organizeaza cursuri de instruire antreprenoriala pentru antreprenori, pentru managerii de companii si pentru cei care doresc sa demareze o afacere.
logo CDIMM Maramures
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0262-224870
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput