Curs Administrator de Condominiu

imagine Curs Administrator de Condominiu
1000 RON
Sună acum: 0722398346, +40722313583

Curs Administrator de Condominiu

Curs de calificare // Autorizat

Bucuresti Sector 1 , jud. Bucuresti // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 22/09/2022

Cursul se adreseaza celor care vor sa urmeze o cariera in acest domeniu sau celor care sunt deja administratori de condominii. Mai multe informații pe situl https://careertrainingsolutions.ro
Prezentare curs

Tematica cursului :

• Prezentarea Legii nr. 196/2018, privind, înființarea, organizarea și funcționarea, asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor.

• Intocmirea Registrelor obligatorii(jurnal, inventar, evidența fondului de reparații, evidența fondului de rulment, evidența sumelor speciale, evidența fondului de penalizări).

• Arhivarea documentelor gestionate de administrator (dosare de evidență cu membrii asociației, de corespondență cu terții, dosarele listelor de întreținere cu documentele justificative anexate – facturi, state de salarii, deconturi, dosarul consumurilor contorizate, apa rece, caldă, gaze, contracte cu terții, apa, curent electric, telefonie etc., dosare cu acte justificative bancă, dosare cu actele constitutive ale asociației de proprietari, dosare reparații pe lucrări-terasă, subsol, scară, anexe, dosar cu procesele verbale și hotărâri generale ale Comitetului Executiv.

• Aspecte generaleprivind legislația muncii și a obligațiilor fiscale.

• Modalitatea de calcul si intocmirea listelor de intretinere cu un soft specific .

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Career Training Solutions

logo Career Training Solutions

Adresa: Ploiesti , str. Maramures, nr.12, Ploiesti, jud. Prahova
Descriere:

Career Training Solutions , furnizor autorizat de formare profesionala , va pune la dispozitie o gama larga de cursuri complete , consistente , facilitate de experti cu vasta si solida experienta in domeniul HR-ului , legislatia muncii , contabilitate , mindbuilding . 
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0722398346 +40722313583

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput