Curs administrator de condominii

imagine Curs administrator de condominii
1000 RON
Sună acum: 0723918928, 0348401164

Curs administrator de condominii

Curs de calificare // Autorizat

Pitesti , jud. Arges // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 1080 ore
Perioada inscrieri: 01/09/2022 - 22/09/2022
Data ultimei actualizari : 05/09/2022

Cursul este OBLIGATORIU pentru toti cei care administreaza imobile si ansambluri rezidentiale;conform legii 196/2018-in 12 luni toti administratorii trebuie sa detina un certificat de calificare. Cursul asigura deprinderile necesare exercitarii acestei profesii.
Prezentare curs
Acest curs poate fi urmat atat de catre persoanele care lucreaza deja, cat si de cele care ar dori sa lucrezeca administrator imobile. Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice, dar si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice. DESCRIEREA OCUPATIEI: Persoana angajata ca administrator imobile reprezinta interesele particulare si colective ale unui condominiu cu asumarea raspunderilor ce deriva din aceasta. DESCRIEREA CURSULUI: Cursul urmareste dobandirea de cunostinte si abilitati necesare desfasurarii in bune conditii si la standarde de pregatire ridicate a profesiei de administrator imobile.PREGATIRE GENERALA MINIMA PENTRU INSCRIERE LA CURS: Participanţii trebuie să fie absolvenţi ai invatamantului liceal. CANDIDATI POTENTIALI: Orice persoana care doreste obtinerea unei perfectionari in meseria de administartor imobile in vederea unei posibile angajari, precum si persoanele care ocupa un post in acest domeniu, dar care nu detin inca certificatul care sa le ateste aceasta pregatire se pot inscrie pentru a participa la acest curs.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

logo  CENTRUL EDUCATIONAL DE FORMARE CONTINUA, ATP

Adresa: PITESTI, CENTRU, CASA SINDICATELOR , ETAJUL 1, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0723918928
E-mail contact firma: atparges@yahoo.com
Descriere:
    ATP Argeş - CASA SINDICATELOR ASOCIATIA TINERILOR PROGRESISTI, ATP ARGEŞ 1990  se mândreşte cu o experienţă vastă de 31 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)    Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0723918928 0348401164

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput