Curs: Comunicare in Limba Germana

imagine COMUNICARE IN LIMBA GERMANA
1010 RON
Sună acum: 0255244954, 0767475417

Curs: Comunicare in Limba Germana

Curs de iniţiere // Autorizat

Anina , jud. Caras-severin // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 120 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNAȚIONAL
Data ultimei actualizari : 08/09/2022

Curs autorizat, de inițiere / perfecționare / specializare cu recunoaștere națională (nivel începător). Domeniul ocupațional
Prezentare curs
Tipul programului de formareCurs autorizat, de inițiere / perfecționare / specializare cu recunoaștere națională (nivel începător).Domeniul ocupaționalCompetență generală.Obiective exprimate în competențe profesionaleNivel de bază (inițiere):– dezvoltarea capacităților de receptare a mesajului oral și scris.– dezvoltarea capacităților de exprimare orală și scrisă.– utilizarea elementelor specifice de vocabular, morfologie și sintaxă.– folosirea limbii germane în conversația cotidiană.Nivel intermediar (perfecționare):– folosirea limbii germane în conversația cotidiană.– organizarea și dezvoltarea cunostințelor specifice de vocabular, morfologie și sintaxă.– realizarea comunicării în toate domeniile.Nivel avansat (specializare):– dezvoltarea achizițiilor lingvistice și încurajarea folosirii limbii germane pentru exprimarea în situațiivariate de comunicare.– organizarea și dezvoltarea cunostințelor specifice de vocabular, morfologie și sintaxă.– îmbunătățirea fluenței și acurateței.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL

logo ACCRC INTERNAȚIONAL

Adresa: Petru Maior nr 2, etaj 3, cam.342/343, bl.800 , Resita, jud. Caras-Severin
Telefon: 0255244954
E-mail contact firma: accrcresita@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL organizează cursuri de formare profesională acreditată de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familie , Ministerul Educației, Cercetării si Tineretului. 


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0255244954 0767475417

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput