Curs: Competente Antreprenoriale

imagine Competente Antreprenoriale
990 RON

Curs: Competente Antreprenoriale

Curs de iniţiere // Autorizat

Zalau , jud. Salaj // Pret: 990 RON


Data incepere: 26/09/2024 // Durata: 45 ore in 6 zile
Perioada inscrieri: 20/09/2024 - 20/09/2024
Organizator: New Novotek S.R.L.
Data ultimei actualizari : 14/05/2024

Un curs acreditat, care vă ajută să vă validati ideea de afaceri, să vă planificati primii pasi in afacere, iar dacă doriti să obtineti 44.000 Euro nerambursabili prin programul "Start-Up Nation" vă ajută să obtineti un punctaj mai bun. Măriti-vă sansele de a obtine si dvs. o finantare nerambursabila!
Prezentare curs

Succesul în afaceri este conditionat de existenta unei idei de afaceri bune si de calitatile persoanei care va coordona afacerea. Sansele de reusita pot fi crescute printr-o pregătire teoretică si practică riguroasă. Pentru cei care cred ca educatia le poate aduce un plus în modul în care îsi conduc afacerea am creat un curs care este extrem de util atât persoanelor care vor sa demareze o afacere precum si celor care au demarat o afacere doar de câtiva ani.

Cursul de “Competente Antreprenoriale” este un curs de specializare acreditat de Autoritatea Natională pentru Calificări (ANC) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetării, Inovării şi Tineretului. Cursul are o durata 45 de ore si este bazat atât pe prezentari ale trainerilor cât si pe aplicatii practice si studii de caz. Veti primi informatiile necesare pentru pregatirea si dezvoltarea unei afaceri de succes pe parcursul a 2 module de curs, respectiv “Pregatirea si initierea unei afaceri” (modul de 24 ore) si “Functionarea si Dezvoltarea Afacerii” (modul de 21 ore). Vor fi prezentate si analizate aspecte legate de valorificarea ideilor si oportunitatilor de afaceri, marketing, management, planificare strategica, bazele contabilitatii, planificare financiara, promovarea afacerilor in mediul online si despre modul de elaborare al planului de afaceri.
La finalul acestuia fiecare participant va întocmi un plan de afacere.  

AVANTAJELE PARTICIPARII LA CURS
• Va puteti valida ideea de afaceri. Pe parcursul cursului aveti sansa de a discuta cu lectorii si a afla informatii despre punctele tari, si cele slabe, ale afacerii la care v-ati gandit. 
• Cursul este util persoanelor care doresc sa obtina 44.000 Euro nerambursabili pentru demararea unei afaceri prin programul cunoscut sub numele “START-UP NATION ROMANIA”.  
• Diploma obtinuta este acreditata, si vă va oferi sanse de a obtine punctaje mai bune si in cazul in care va ganditi sa obtineti fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii. 
• Invatati cum sa va faceti singur Planul de Afaceri  

CERTIFICARE
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia veti primi un Certificat recunoscut la nivel european. 
Examenul va fi susţinut în prezenţa unei comisii ANC (fostul CNFPA) si va avea două părti: o parte teoretică si una practică, în care veţi prezenta planul de afacere pe care îl veţi redacta de-a lungul cursului. 

Bonus: la finalul cursului participantii interesati vor putea participa la un seminar in care vor fi expuse detalii privind programul “Start-Up Nation”. La acest seminar vor participa consultanti experimentati care va pot oferi detalii despre program si asistenta pentru elaborarea Planurilor de Afaceri.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

New Novotek S.R.L.

logo New Novotek S.R.L.

Adresa: B-dul Independentei, Nr 18/85, Baia Mare, jud. Maramures
Descriere:
Companie specializata in furnizarea de servicii pentru firme si intreprinzatori, inclusiv instruire pentru cei care vor sa demareze o afacere precum si pentru managerii care doresc sa se perfectioneze


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0741 308 187
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput