În această meserie e nevoie de foarte multă atenţie şi răbdare. Aici totul se face măsurat, trebuie să respectați cantităţile trecute în reţetă şi să fiți foarte atent cu ce produse lucrați. În rest, e nevoie de practică înainte de angajare, iar restul se învaţă pe parcurs.
Veți învăța tehnologia de preparare a produselor de cofetărie și patiserie, lucrând torturi, creme și umpluturi tradiționale și moderne, învățând despre ciocolatăși cum să o folosiți.
Participând la cursul de Cofetar-patiser veți afla că, atât timp cât stăpâniți tehnicile de bază, cu ajutorul creativității, puteți creea produse excepționale.
Centru educaţional, ATP Argeş, se mândreşte cu o experienţă de peste 29 de ani în domeniu, cu profesori bine pregătiţi şi serioşi şi un cadru de lucru bine organizat.Toate cursurile sunt acreditate şi în conformitate cu toate normele legale. (Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, ISCIR)
Pentru mai multe relaţii şi detalii, ne puteţi contacta la: telefon 0723918928, sau în Piteşti, piaţa Vasile Milea la Casa Sindicatelor, et.1