Curs: Cofetar - patiser

imagine Cofetar – patiser
1200 RON

Curs: Cofetar - patiser

Curs de calificare // Autorizat

Curtea De Arges , jud. Arges // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii : 28/10/2021

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc să se califice sau să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în domeniul cofetăriei şi patiseriei.
Prezentare curs

Patiserul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializarii.

După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.

Apoi sortează, curăţă, cerne şi dozează materiile prime, după care urmează prepararea aluaturilor, cremelor şi compoziţiilor.

După aceasta etapă, se trece la modelarea şi coacerea preparatelor (foetaje), umplerea și asamblarea produselor de patiserie.

Ultima parte a muncii patiserului constă în finisarea produselor, glasarea şi decorarea lor.

Cursul se adreseaza persoanelor care doresc să se califice sau să-şi îmbunătăţească cunoştinţele în domeniul cofetăriei şi patiseriei.

Care sunt avantajele participării la acest curs?

– asimilarea cunoştinţelor necesare domeniului.

– pregătirea profesională este asigurată de profesori cu experienţă teoretică şi practică.

– cursul este acreditat, iar diploma este recunoscută naţional şi internaţional.

– posibilitatea efectuării stagiului de practică în unităţi specializate sau la locul de muncă.

– program de curs flexibil.

– plata în rate şi multe alte avantaje.

Competențe dobândite

• 1. Comunicarea interactivă la locul de muncă

• 2. Efectuarea muncii în echipă

• 3. Aplicarea normelor de protecţie a mediului

• 4. Aplicarea normelor igienico-sanitare

• 5. Aplicarea NPM şi NPSI

• 6. Asigurarea aprovizionării cu materii prime şi produse alimentare

• 7. Organizarea şi întreţinerea locului de muncă

• 8. Planificarea activităţii proprii

• 9.Ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor

• 10. Asigurarea calităţii produselor

• 11. Exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit

• 12. Exploatarea echipamentelor pentru pregătirea semifabricatelor de patiserie

• 13. Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare

• 14.Prepararea produselor de patiserie / cofetărie

• 15.Prepararea semipreparatelor de patiserie

• 16.Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetărie / patiserie.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

logo ACCRC INTERNATIONAL SUCURSALA PITESTI

Adresa: Str. ZORILOR, NR 20, Internat Liceul Dacia, ET. 1, CAM. 15, Pitesti, jud. Arges
Telefon: 0757265689
E-mail contact firma: accrcgorj.pitesti@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNAȚIONAL este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare, înființată în anul 2010.
             Asociația noastra iși desfașoara activitatea în județele Gorj, Rm. Valcea, Arges, Olt, Dolj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis, Arad, Hunedoara.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0757265689 0760033358
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput