Curs: Cofetar

imagine Cofetar
600 RON
Sună acum: 0262 276 970, 0760 686 860

Curs: Cofetar

Curs de calificare // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 600 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 18/04/2019

Cofetarul se ocupa in principal cu prepararea produselor de cofetarie, realizarea decoratiunilor pentru produsele de cofetarie, ambalarea si pregatirea pentru comercializare a produselor, exploatarea echipamentelor pentru copt si racit, precum si cu asigurarea aprovizionarii cu materii prime si produse alimentare, manipularea, conservarea si depozitarea materialelor si produselor alimentare.
Prezentare curs

Cofetarul dupã ce receptioneaza (cantitativ si calitativ) materiile prime si auxiliare, le depoziteaza si le conserva pâna la introducerea in fabricatie. Apoi sorteaza, curata, cerne si dozeaza materiile prime, dupa care urmeaza prepararea aluaturilor, cremelor si compozitiilor; dupa aceasta etapa, se trece la modelarea si coacerea preparatelor , umplerea si asamblarea produselor de patiserie. Ultima parte a muncii patiserului consta in finisarea produselor, glasarea si decorarea lor.

Utilizeaza dispozitive de încalzire si coacere (cuptoare, etuve, boilere) masini de preparat si fabricat (malaxoare, laminor, dozatoare automate), echipamente frigorifice (frigidere, vitrine frigorifice, dulapuri si camere frigorifice) si alte ustensile cum ar fi: forme pentru decor, trusa de sprituit, diverse vase, site, unelte, dulapuri, cantare, cazane, tavi etc.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: B-dul REPUBLICII NR. 2, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0262276970
E-mail contact firma: apt.baiamare@yahoo.com
Descriere:

Fundatia a fost constituita ca un cadru legal de intarire a colaborarii si de actiune in comun a tuturor persoanelor, institutiilor si organizatiilor de stat si particulare, pentru promovarea calitatii vietii individuale si colective.
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0262 276 970 0760 686 860
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput