Competențe dobândite
• 1. Comunicarea interactivă la locul de muncă
• 2. Efectuarea muncii în echipă
• 3. Aplicarea normelor de protecţie a mediului
• 4. Aplicarea normelor igienico-sanitare
• 5. Aplicarea NPM şi NPSI
• 6. Asigurarea aprovizionării cu materii prime şi produse alimentare
• 7. Organizarea şi întreţinerea locului de muncă
• 8. Planificarea activităţii proprii
• 9.Ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor
• 10. Asigurarea calităţii produselor
• 11. Exploatarea echipamentelor pentru copt şi răcit
• 12. Exploatarea echipamentelor pentru pregătirea semifabricatelor de patiserie
• 13. Manipularea, conservarea şi depozitarea materialelor şi produselor alimentare
• 14.Prepararea produselor de patiserie / cofetărie
• 15.Prepararea semipreparatelor de patiserie
• 16.Realizarea decoraţiunilor pentru produsele de cofetărie / patiserie.
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.