Coafor-Frizer-Manichiurist/Pedichiurist - Curs de calificare

imagine Coafor-Frizer-Manichiurist/Pedichiurist - Curs de calificare
3800 RON
Sună acum: 0756037604, 0763601577

Coafor-Frizer-Manichiurist/Pedichiurist - Curs de calificare

Curs de calificare // Autorizat

Brasov , jud. Brasov // Pret: 3800 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore in 150 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: PRO ART COLLEGIUM
Data ultimei actualizari : 21/12/2021

Cursul se adreseaza absolventilor invatamantului obligatoriu. Absolventii vor primi un certificat de calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei Certificatul de calificare este recunoscut international Pentru mai multe informatii: https://proartcollegium.ro/cursuri/23-beauty/189-curs-coafor, sau https://proartcollegium.ro/cursuri/23-beauty/202-curs-manichiurist
Prezentare curs

Cursul se adreseaza absolventilor a 8/10 clase (invatamantul obligatoriu) care doresc sa obtina calificarea de Coafor, Frizer si Manichiurist-Pedichiurist. Este un curs de calificare nivel 3 (720 ore = 240 ore teorie+ 480 ore prcatica. Practica se va desfasura la salonul Pro Art Collegium - Prima Scoala Hairstyling REDKEN din Romania, sub directa indrumare a formatorilor nostri. Fiecare cursant va avea la dispozitie toate cele necesare desfasurarii activitatii practice ) Cei interesati sa se specializeze in domeniul Coafura/Frizerie vor beneficia la finalul cursului de un training sustinut de  Ambasadorul Redken - Sorin Stratulat.

1. Pregatirea profesionala se realizeaza sub indrumarea formatorilor nostri cu o vasta experianta teoretica si practica

2. Pregatirea teoretica se desfasoara in sali de curs special amenajate iar activitatea practica se desfasoara in salonul colegiului, cursantii fiind asistati de formatorii nostrii. Colegiul nostru va asigura toate materialele necesare desfasurarii activitatii practice.

3. Prin platforma noastra de e-learning se va pune la dispozitia cursantilor suportul de curs, teste in vederea pregatirii pentru examenul de absolvire si va fi asigurata o conexiune permanenta intre formator si cursanti

4. Cursul poate fi achitat integral sau in rate. In cazul in care se opteaza doar pentru una din cele 3 meserii pretul va fi ajustat corespunzator

5. Absolventii care au optat pentru cele trei meserii si sunt  admisi la examenul de absolvire vor obtine certificat de calificare cu recunoastere internationala prin apostilare. Se poate opta doar pentru una din cele 3 meserii dar in acest caz se obtine certificat de absolvire insotit de suplimentul descriptiv, cursul fiind unul modular. 


OBIECTIVELE EXPRIMATE ÎN COMPETENŢE PROFESIONALE (conform cu standardele de pregătire profesională /standardele ocupaţionale, acolo unde este cazul):

1. Etică și comunicare profesională

2. Organizarea locului de muncă

3. Consilierea clientului

4. Îngrijirea părului

5. Realizarea bărbieritului și a îngrijirilor faciale

6. Tunderea părului pentru bărbați

7. Tunderea părului pentru femei

8. Realizarea de coafuri simple

9. Pigmentarea și depigmentarea părului

10.Îngrijirea estetică a mâinilor

11.Îngrijirea estetică a picioarelor

12.Adaptarea lucrărilor la caracteristicile clientului

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

PRO ART COLLEGIUM

logo PRO ART COLLEGIUM

Adresa: STR LUNGA NR 100 AP 6, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0756037604
E-mail contact firma: relatiiclienti@proartcollegium.ro
Descriere:

PRO ART COLLEGIUM se doreste a fi un centru de formare profesionala inovator care oferă o gamă largă de programe relevante pentru industrie, concepute pentru a asigura absolventilor noștri sansa să îndeplinească cerințele pieței locurilor de muncă, astazi într-o continuă schimbare. Ne străduim să dezvoltăm și să inspirăm generatii de lideri.

Vrem să transformăm modul în care se realizeaza un curs de formare profesionala. Printr-o combinație de excelență academică și experiența de lucru, avand suportul partenerilor nostri, cei ce aleg cursurile noastre de calificare/ specializare vor fi pe deplin echipati cu cunostinte si noi abilitati pentru a prospera după ce au absolvit.

Situat aproape de centrului orașului Brasov, pe strada Lunga, centrul nostru de formare profesionala ofera cursantilor sansa de a descoperi nenumărate oportunități de angajare și o multitudine de atracții locale.

Lectori

Lectori generali
Loredana Bica

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0756037604 0763601577

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput