Training: Ce sanse de reusita are ideea ta de afaceri?

imagine Ce sanse de reusita are ideea ta de afaceri?
170 RON

Training: Ce sanse de reusita are ideea ta de afaceri?

Training / Dezvoltare personala

Online // Pret: 170 RON


Data incepere: 19/03/2024 // Durata: 3 ore in 1 zile
Perioada inscrieri: 10/01/2024 - 16/03/2024
Organizator: New Novotek S.R.L.
Data ultimei actualizari : 24/02/2024

Ai o idee de afaceri? Te întrebi dacă ideea ta te va conduce la o afacere de succes? Vino la cursul online care te învată cum să îti evaluezi sansele de a transforma ideea ta într-o afacere profitabilă. Învată alături de un profesionist cum să selectezi ideea de afaceri potrivită pentru tine! Cursul este extrem de util pe pentru cei interesati de finantari prin programul Start-Up Nation 2024
Prezentare curs

Curs online, desfășurat pe Zoom.

Te-ai gândit să îti investesti economiile într-o afacere sau plănuiesti să soliciti o finantare nerambursabilă pentru un start-up? 
E foarte bine, pentru că o afacere de succes îti poate aduce: 
√ bani 
√ independentă 
√ program de lucru flexibil 
√ bucuria de a face ceea ce îti place 
√ recunoastere 

Dar ca să te bucuri de toate astea va trebui să dezvolti o afacere de succes!

Stiai că dintre cei care demarează o afacere doar 10% „supravietuiesc” după primul an, în timp ce 90% renuntă?

Din păcate nu există o retetă garantată pentru a porni o afacere de succes, dar în schimb, dacă analizezi cu atentie ideile pe care le ai, vei constata că unele au sanse mari de reusită, în timp ce altele sunt sortite esecului, chiar de la început.

Sunt numeroase cauze care conduc la esec, dar prima cauză este alegerea unei idei de afaceri nepotrivite. O idee de afaceri poate să fie absurdă si imposibil de pus în practică pentru orice antreprenor, sau nepotrivită pentru o anumita persoană, dar potrivită pentru altii.

Ca să reusesti în afaceri primul pas care trebuie să îl faci este să alegi o idee de afaceri pe care tu o poti transforma într-o afacere de succes. Adică o idee potrivită pentru tine. Alegerea nu este însă simplă si pentru a nu pierde timp si bani e bine să stii cum să îti evaluezi idee de afaceri. Mai mult decât atât, trebuie să faci pasul de la o simpla idee la un model de afaceri.

Multi dintre cei care si-au investit economiile într-o afacere regretă că s-au pripit si nu au analizat cu mai multă seriozitate sansele de reusită. Dar si o parte dintre cei care au câstigat o finantare nerambursabilă prin programul Start Up Nation fac acum pasi înapoi si încearca să îsi vândă afacerile pe olx. Chiar si atunci când primesti bani pentru a te apuca de afaceri se poate întâmpla ca afacerea ta să nu supravietuiască. Evită o astfel de situatie!

Vino alături de noi si învată online cum să evaluezi o idee de afaceri, alături de un trainer experimentat, care a fost implicat în sprijinirea a peste 200 de startupuri si care a condus peste 15 ani un Incubator de Afaceri.

Durata cursului: 2 ore
• partea I - derularea efectiva a cursului
• partea a II-a – analize practice idei de afaceri
Pe lângă analiza unor cazuri concrete, participantii la curs vor putea propune idei de afaceri pentru analiză.

Pentru înscrieri completati formularul următor: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWsGnEHULyVVkWJQteA0ouqQLIJydvA-kZONRMnhaZ_C-ncw/viewform  

În termen de maxim 48 de ore de la completarea formularului de mai sus veti fi contactati pentru a vi se confirma înscrierea la curs.

Plata se va face în contul nostru bancar. După confirmarea înscrierii vi se va comunica contul bancar pentru efectuarea plătii.

Pentru a putea participa la training, te rugăm să îti downloadezi (descarci) aplicația ZOOM (Zoom client for meetings), accesand linkul: https://zoom.us/download

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

New Novotek S.R.L.

logo New Novotek S.R.L.

Adresa: B-dul Independentei, Nr 18/85, Baia Mare, jud. Maramures
Descriere:
Companie specializata in furnizarea de servicii pentru firme si intreprinzatori, inclusiv instruire pentru cei care vor sa demareze o afacere precum si pentru managerii care doresc sa se perfectioneze


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0740.783.127
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput