Curs: Calificare INSTALATOR Tehnico-Sanitare si de Gaze

imagine Calificare INSTALATOR Tehnico-Sanitare și de Gaze
820 RON

Curs: Calificare INSTALATOR Tehnico-Sanitare si de Gaze

Curs de calificare // Autorizat

Brasov , jud. Brasov // Pret: 820 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 16/05/2022

Acest program este acreditat si permite persoanelor care au lucrat sau lucrează în domeniul instalațiilor, ca instalator tehnico-sanitare și de gaze să obțină calificarea de INSTALATOR Tehnico-Sanitare și de Gaze în baza experienței dobândite la locul de muncă, fără a mai fi necesar să urmeze un curs de durata sau altă forma de formare profesională.
Prezentare curs

Descriere program de calificare: INSTALATOR Tehnico-Sanitare și de Gaze

Calificare pe baza experienței | Durata: 5-7 zile | Brașov | ACREDITAT A.N.C. | COD N.C. 7136.2.2.

Dacă în domeniul construcțiilor, execuţi diferite operaţii de măsurare, tăiere, pozare și îmbinare de conducte, realizezi treceri prin ziduri și planșee pentru conducte, montezi conducte, utilaje, aparate de utilizare, accesorii, pui în funcționare instalații, înlocuiești, repari conductele, îmbunările și garniturile acestora, diagnostichezi și remediezi defecțiunile constante la toate tipurile de instalații și utilaje/aparate de utilizare folosite pentru alimentarea cu apă, canalizare, ridicare a presiunii apei, stingere incendii, gaze naturale, efectuezi lucrările de întreținere a acestora și ai cel puțin 8 clase absolvite poți obține calificarea de INSTALATOR Tehnico-Sanitare și de Gaze pe baza experienţei de muncă, în numai câteva zile.

Mai exact, dobândești această calificare în urma unei evaluări (examen) la care te poți înscrie chiar dacă nu ai absolvit un curs, întrucât evaluarea se bazează pe ceea ce ne vei demonstra că știi/ai învățat la locul de muncă, individual sau din alte surse.

Întregul proces de evaluare a cunoștințelor tale teoretice și deprinderilor practice durează 5 zile și se finalizează cu obținerea diplomei de INSTALATOR Tehnico-Sanitare și de Gaze – certificat cu valabilitate permanentă emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (A.N.C.) și recunoscut de Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii, iar apostilat și în Uniunea Europeană.

MOD EVALUARE

Experiența ta de muncă este echivalată și certificată de către un Evaluator de Competențe Profesionale. Evaluatorul este un specialist în domeniu, certificat ANC și înregistrat în Registrul Național al Evaluatorilor de Competențe Profesionale. Finalizarea cu succes a examinării (evaluării) presupune să obțineți 51% din punctajul maxim stabilit.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

logo OPTIM AD CALIFICĂRI Brașov

Adresa: Bd. Mihail Kogălniceanu nr.23, bl. C7, et.6, ap.603, Brasov, jud. Brasov
Telefon: 0748403890
E-mail contact firma: office@optimad-calificari.ro
Descriere:

NOU în Brașov!

OPTIM AD CALIFICĂRI - Centru de Evaluare a Competențelor Profesionale, autorizat. Situat în inima țării, la Brașov și furnizor principal de calificare tuturor persoanelor care au dobândit competențe profesionale practicând o meserie în țară și/sau străinătate, dar care nu dețin un Certificat de Calificare. Oferta centrului prezintă Cele Mai Bune Programe de Calificare prin Evaluare, pentru care nu este necesară participarea la un curs de formare, ele bazându-se pe ceea ce demonstrezi că știi să faci în meseria pe care o practici. Evaluările se organizează săptămânal, iar certificatul obținut este recunoscut național și în țările Uniunii Europene.

Împreună dăm valoarea muncii tale!
_ _ _
VREI SĂ TE ÎNSCRII?

Nimic mai simplu, ne dai un apel sau ne lași un mesaj direct pe WhatsApp la numărul +40 756169119 și revenim noi la tine.

#haicunoi și pe instagram.com/oadcalificari

#business facem și pe linkedin.com/optim-ad-calificari
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0748403890 0756169119
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput