Calificare: Cofetar Patiser

imagine Calificare: Cofetar Patiser noprefix
970 RON
Sună acum: 0238.726.272, 0761.118.568

Calificare: Cofetar Patiser

Curs de calificare // Autorizat

Bucuresti Sector 5 , jud. Bucuresti // Pret: 970 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: 18/03/2022 - 15/05/2022
Organizator: Mondo Consult
Data ultimei actualizari : 01/04/2022

Evaluare de competente profesionale pentru calificarea Cofetar - Patiser. Durata - cca 5 zile. Profită de reducerea de 30% pe care o acordam până la finalul lunii decembrie si obtine si tu un certificat de calificare în câteva zile. ACUM la doar 970 LEI !
Prezentare curs
Ai acumulat cunoștințele lucrând ca si Cofetar - Patiser dar nu ai nici un document care să dovedească acest lucru? Testează-ti aptitudinile în centrul nostru si te ajutam să devii calificat.
Certificatul de competente constituie o garantie a capacitătii unei persoane de a activa într-o ocupatie/calificare si pune în evidentă competentele transferabile de la o ocupatie la alta. De aceea, obtinerea unui certificat de competentă profesională măreste sansele de angajare si posibilitătile de dezvoltare a unei cariere.
Potrivit legii, pe baza certificatelor de calificare angajatorul va poate angaja ca persoana calificata în domeniul în care ati fost certificat.
IMPORTANT: pentru a fi utilizate în străinătate, certificatele se apostilează.

Persoanele care detin cunostinte teoretice si experientă practică pentru aceasta calificare, se pot în numai câteva zile califica profesional, fără curs, doar prin evaluarea competentelor profesionale specifice.
Evaluatorii desemnati si autorizati de noi, pot valida competentele profesionale ale candidatilor în conditii reale de muncă, în locatii puse la dispozitie de noi. Candidatul este testat doar pentru ceea ce declară că stie (ex. doar Cofetar, nu si Patiser).

Profită de reducerea de 30% pe care o acordam până la finalul lunii decembrie si obtine si tu un certificat de calificare în câteva zile! Oferta noastră completă de cursuri si evaluări pe www.mondoconsult.ro
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Mondo Consult

logo Mondo Consult

Adresa: B.dul 1 Decembrie 1918 nr. 19, Buzau, jud. Buzau
Telefon: 0238726272
E-mail contact firma: mondoconsultbuzau@gmaul.com
Descriere:

Mondo Consult este furnizor de formare profesionala din anul 2002 si Centru de evaluare de competente profesionale din anul 2006. Realizam Certificari si Cursuri in Bucuresti, Galati, Buzau si Constanta.  
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0238.726.272 0761.118.568

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput