În acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit.
Măsoară cantităţile necesare, le amestecă progresiv conform reţetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert.
După ce preparatele culinare au fost pregătite, urmează împarţirea lor în porţii.
Competențe dobândite
1. Etica si comunicare profesionala
2. Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii
3.Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii
4. Asigurarea calitatii in turism si alimentatie
5. Organizarea activitatii in unitatile de primire turistica
6. Realizarea proceselor de baza in alimentatie
7. Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi
8. Utilizarea sistemelor de servire in restauratie.
9. Realizarea preparatelor culinare
10. Realizarea preparatelor recomandate in diferite diete.
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.