Curs: Brutar-patiser, Preparator Produse Fainoase

imagine BRUTAR-PATISER, PREPARATOR PRODUSE FAINOASE
900 RON
Sună acum: 0764117720

Curs: Brutar-patiser, Preparator Produse Fainoase

Curs de calificare // Autorizat

Ramnicu Valcea, jud. Valcea // Pret: 900 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii: 25/03/2019

Curs BRUTAR-PATISER, PREPARATOR PRODUSE FAINOASE
Prezentare curs

Brutarul, fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adaosurilor respective.


Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.


După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la

introducerea în fabricaţie.


Competenţe dobândite

comunicare şi numeraţie.

utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei.

comunicare în limba modernă.

asigurarea calităţii.

dezvoltare personală în scopul obţinerii performanţei.

igiena şi securitatea muncii.

lucrul în echipă.

aprecierea valorii nutritive a alimentelor.

pregătirea materiilor prime şi auxiliare.

tehnici de ambalare.

prepararea tipurilor de aluat pentru obţinerea produselor de patiserie.

prepararea semipreparatelor folosite în patiserie.

prepararea aluaturilor pentru produse făinoase.

prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie.

prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase.

coacerea şi uscarea.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: str. Calea lui Traian, nr. 147, bl. D2, etaj 1, biroul 3, Ramnicu Valcea, jud. Valcea
E-mail contact firma: officevilcea_accrcinternational@yahoo.com



Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0764117720

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.




Catre pagina de inceput