Brutarul, fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adaosurilor respective.
Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.
După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introducerea în fabricaţie
Brutarul, fabrică pâine şi produse de panificaţie prin transformarea făinii şi a adaosurilor respective.
Patiserul, prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de patiserie în vederea comercializării.
După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introducerea în fabricaţie
Competenţe dobândite
1. Aplicarea normelor de securitate si sanatate in muncă si de protectia mediului in industria alimentară
2. Aplicarea notiunilor de microbiologie si a normelor de igienă in industria alimentară
3. Exploatarea utilajelor si echipamentelor utilizate in industria alimentară
4. Executarea operatiilor de baza in laborator in industria alimentară
5. Fabricarea produselor de panificatie
6. Fabricarea produselor de patiserie
7. Fabricarea produselor fainoase
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.