Competente dobandite:
-comunicare şi numeraţie.
-utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţiei.
-comunicare în limba modernă.
-asigurarea calităţii.
-dezvoltare personală în scopul obţinerii performanţei.
-igiena şi securitatea muncii.
-lucrul în echipă.
-aprecierea valorii nutritive a alimentelor.
-pregătirea materiilor prime şi auxiliare.
-tehnici de ambalare.
-prepararea tipurilor de aluat pentru obţinerea produselor de patiserie.
-prepararea semipreparatelor folosite în patiserie.
-prepararea aluaturilor pentru produse făinoase.
-prelucrarea aluaturilor pentru obţinerea produselor de patiserie.
-prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase.
-coacerea şi uscarea.
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.