1. Utilizarea noțiunilor introductive de TIC - competențe digitale 2. Dobândirea noțiunilor de bază civice și sociale organizațional 3. Dobândirea noțiunilor de bază antreprenoriale 4. Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă 5. Aplicarea normelor de protecţie a mediului 6. Aplicarea normelor de igienă şi de siguranţă a alimentelor 7. Întocmirea documentelor specifice 8. Exploatarea aparatelor/utilajelor/echipamentelor utilizate în panificație 9. Recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime, auxiliare și materialelor 10. Depozitarea şi transportul materiilor prime, auxiliare şi a produselor finite de panificaţie 11. Dozarea și pregătirea preliminară a materiilor prime și auxiliare 12. Prepararea aluatului 13. Fermentarea maielelor și a aluaturilor 14. Prelucrarea aluaturilor 15. Coacerea semifabricatelor 16. Pregătirea produselor finite de panificaţie pentru depozitare și livrare 17. Asigurarea calității și siguranței alimentului semifabricatelor și produselor de panificație
Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.