Curs: Brancardier

imagine brancardier
1000 RON

Curs: Brancardier

Curs de calificare // Autorizat

Simeria, jud. Hunedoara // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii: 18/10/2021

Absolvind Cursul de Brancardier vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei , diploma recunoscuta national si U .E.
Prezentare curs

Brancardierul este persoana care participă la managementul pacienților, de la transport între locurile de îngrijire și / sau examene, la menţinerea unei igiene propice a mediului în care ȋşi desfăşoară activitatea.Brancardierul ȋşi desfăşoară activitatea ȋn unităţi sanitare, policlinici şi spitale. Acesta preia pacientul din ambulanţă şi ȋl transportă la unitatea de primiri urgenţe (UPU). De asemenea, transportă pacientul din salon spre diverse locaţii din spital: laboratoare de analize, radiologie, sală de operaţii, sala de tratamente etc. şi transportă decedaţii la morga spitalului.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Mihai Eminescu bl.42 sc.1 ap.4, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0254229795
E-mail contact firma: accrcdeva@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010. Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0254229795 0764886288
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput