Curs: Bibliotecar

imagine Bibliotecar
2510 RON
Sună acum: 0254229795, 0764886288

Curs: Bibliotecar

Curs de calificare // Autorizat

Deva, jud. Hunedoara // Pret: 2510 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data ultimei actualizari: 30/09/2021

Curs bibliotecar Conditii minime de acces-LICEU
Prezentare curs
Competențe dobândite:-comunicare în limba oficială-comunicare în limbi străine.-competenţe sociale şi civice.-competenţe informatice.-competenţa de exprimare culturală.-organizarea activităţii proprii.-aplicarea normelor de sănătate şi securitate în muncă şi în domeniul situaţiilor de urgenţă.-organizarea circulaţiei documentelor.-asistarea utilizatorilor în cadrul bibliotecii.-organizarea documentelor din bibliotecă.-dezvoltarea colecţiilor.-organizarea colecţiilor.-remedierea documentelor deteriorate.
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Mihai Eminescu bl.42 sc.1 ap.4, Deva, jud. Hunedoara
Telefon: 0254229795
E-mail contact firma: accrcdeva@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010. Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0254229795 0764886288

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput