Curs: Barman Preparator

imagine BARMAN PREPARATOR
1010 RON

Curs: Barman Preparator

Curs de perfecţionare // Autorizat

Slatina , jud. Olt // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 180 ore
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 23/01/2024

Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servirea clienţilor de la tejgheaua bar şi de la mese. Se ocupă de aprovizionarea cu mărfuri, depozitarea şi conservarea acestora. Participă împreună cu ceilalţi membri ai echipei la întreţinerea şi curăţenia barului, a mobilierului, utilajelor şi inventarului de servire.
Prezentare curs

Barmanul preparator participă la aranjarea (mise-en-place-ul) barului pentru primirea şi servirea clienţilor. Se preocupă cu profesionalism de întocmirea listei de bar, pornind de la oferta unităţii. Barmanul preparator răspunde de respectarea cu stricteţe a normelor de de securitate şi sănătate în muncă, igienico-sanitare la locul de muncă, inclusiv în spaţiile anexă (depozite).

În afară de cunoştinţele de bază teoretice şi practice, trebuie să stăpânească bine comunicarea în limbi străine (în principal engleza) şi utilizarea calculatorului.

Barmanul preparator contribuie la crearea prestigiului sectorului şi implicit, a unităţii de alimentaţie publică, prin respectarea regulilor privind calitatea serviciilor şi promovarea acestora.

Competențe dobândite

• Comunicarea interactivă la locul de muncă

• Comunicarea în limba străină

• Dezvoltarea pregătirii profesionale

• Munca în echipă

• Utilizarea calculatorului

• Menţinerea unui mediu de muncă sigur şi curat

• Aplicarea normelor SSM şi PSI

• Organizarea locului de muncă

• Prepararea băuturilor

• Servirea băuturilor

• Promovarea ofertei de produse şi băuturi a restaurantului

• Gestionarea produselor

• Îmbunătăţirea calităţii serviciilor

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

logo ACCRC INTERNAȚIONAL SUCURSALA SLATINA

Adresa: Str. Frații Buzești, Nr. 12, Slatina, jud. Olt
Telefon: 0763 242 666
E-mail contact firma: officegorj_accrcslatina@yahoo.com
Descriere:
ACCRC INTERNATIONAL este o organizatie non-guvernamentala cu structura umanitara ,nonprofit, fara scop patrimonial, politic sau lucrativ, avand personalitate juridica in conformitate cu prevederile legale in vigoare, infiintata in anul 2010.

Asociatia noastra isi desfasoara activitatea in judetele Gorj, Valcea, Arges, Olt, Dolj, Alba, Mehedinti, Hunedoara, Caras-Severin, Timis.Obiectivele ACCRC INTERNATIONAL sunt urmatoarele:

-promovarea si dezvoltarea de activitati educationale si de pregatire profesionala prin educatie formala si non formala.

-organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinte, cursuri de pregatire si perfectionare profesionala, calificare si recalificare, activitati de informare, consulting , trening, publicitate.

-promovarea si organizarea invatamantului pentru adultii ce nu frecventeaza un centru scolar sau sistem universitar.

-acordarea de asistenta tehnica de specialitate.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0763 242 666 0249 242 320
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput