Auditor Intern - Curs online autorizat

imagine Auditor Intern - Curs online autorizat
800 RON

Auditor Intern - Curs online autorizat

Curs de specializare // Autorizat

Online // Pret: 800 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Top Quality Management
Data ultimei actualizari : 18/09/2023

În timpul acestui curs, veți explora conceptele cheie ale auditului intern, veți învăța despre metodele și tehnicile utilizate în evaluarea riscurilor și controlul intern, precum și despre modul în care acestea se aplică în practică. Veți avea acces la lecții interactive, studii de caz relevante și evaluări pentru a vă testa progresul.
Prezentare curs

Tematica cursului Auditor Intern:

- Standardele Internaţionale pentru Practica Auditului Intern (IIA) - Descoperă cele mai recente standarde emise de THE INSTITUTE OF INTERNAL AUDITORS (IIA). Vei învăța cum să efectuezi audituri interne eficiente și să aduci valoare organizației tale.

- Managementul Riscurilor – COSO ERM - Învață să identifici, evaluezi și gestionezi riscurile organizaționale în conformitate cu framework-ul COSO ERM. Acest curs te va ajuta să devii expert în minimizarea riscurilor și maximizarea oportunităților.

- Controlul Intern și Planificarea Auditului - Explorează conceptele esențiale ale controlului intern și învață să elaborezi planuri de audit eficiente, adaptate nevoilor specifice ale companiei tale.

- Metodologia Derulării Misiunilor de Audit Intern - Descoperă metodele și tehnicile avansate pentru efectuarea auditurilor interne cu succes, inclusiv colectarea și evaluarea datelor, identificarea punctelor slabe și dezvoltarea de recomandări eficiente.

- Raportarea rezultatelor, supervizarea și urmărirea implementării recomandărilor - Învață să redactezi rapoarte de audit concise și convingătoare și să asiguri urmărirea implementării recomandărilor pentru îmbunătățirea proceselor și a performanței organizaționale.

Dorești să te dezvolți profesional și să devii expert în domeniul auditului intern? Cursul Auditor Intern online autorizat îți oferă cunoștințe solide în cele mai actuale și relevante teme din domeniul auditului intern. Vei învăța de la profesioniști cu experiență vastă și vei avea acces la materiale de învățare de calitate.

Detalii de contact:

Telefon: 0733 822 020

Email: office@cursuriautorizate.ro

Website: www.cursuriautorizate.ro

Curs organizat de Top Quality Management

Nu rata șansa de a-ți dezvolta cariera în domeniul auditului intern! Înscrie-te acum și devino specialist în auditul intern! #AuditorIntern #CursuriAutorizate #TopQualityManagement

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Top Quality Management

logo Top Quality Management

Adresa: Dionisie Lupu, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@cursuriautorizate.ro
Descriere:
De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.De peste 17 ani, Top Quality Management concepe si implementeaza programe de formare care asigura dezvoltarea competentelor individuale si ofera un avantaj competitiv real companiilor nationale si multinationale si entitatilor publice care beneficiaza de solutiile si strategiile oferite de noi.Programele dezvoltate de Top Quality Management au obtinut de-a lungul timpului, recunoastere nationala si internationala din partea CAFFPA - Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor, Tuv Thuringen e.V Germania si Institutului International al Auditorilor Interni din Statele Unite.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733822020 0733822020
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput