Curs: Antreprenor in economie sociala

imagine Antreprenor in economie sociala
gratuit
Sună acum: 0765458196

Curs: Antreprenor in economie sociala

Curs de specializare // Autorizat

Buzau, jud. Buzau // Curs gratuit


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 05/08/2020

Antreprenor în Economia Socială - Cod COR: 112032
Prezentare curs

CORPUL EXPERȚILOR CONTABILI ȘI CONTABILILOR AUTORIZAȚI DIN ROMÂNIA în parteneriat cu RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL (Partener 1) și AVISSO CONSULTING SERVICES SRL (Partener 2) implementează proiectul “START-UP ACCES ÎN ECONOMIE SOCIALĂ” – cod proiect 128185 - cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului “START-UP ACCES ÎN ECONOMIE SOCIALĂ” îl reprezintă dezvoltarea pe o perioada de 36 de luni a unui pachet complex de masuri ce faciliteaza cresterea accesului unui numar de 105 persoane din regiunile de dezvoltare Sud-Muntenia, Centru, Sud-Est si Nord-Est la servicii de formare antreprenoriala specifica, activitati de sprijin si consiliere in domeniul antreprenoriatului, in vederea asigurarii premiselor infiintarii, consolidarii si dezvoltarii intr-o maniera sustenabila a 21 de intreprinderi sociale.

Proiectul urmareste:

 Facilitarea accesului unui numar de 105 persoane la informatie, programe de formare antreprenoriala specifica si activitati de sprijin pentru dezvoltarea capacitatii si abilitatilor necesare infiintarii de intreprinderi sociale, pe o perioada de 12 luni.


Beneficiarii proiectului:

Grupul țintă va fi alcătuit din 105 Persoane care doresc să înființeze întreprinderi sociale (angajati, angajati pe cont propriu, someri, persoane inactive), cu domiciliul sau reședința legală în regiunile de dezvoltare Sud – Muntenia (jud. Arges, Prahova, Ialomita, Dambovita, Giurgiu, Calarasi), Centru (jud. Brasov), Nord – Est (jud. Iasi, Suceava, Neamt, Botosani, Vaslui, Bacau) sau Sud – Est (jud. Buzau). Nu vor face parte din grupul țintă tinerii NEETs (care nu urmează nicio formă de învăţământ şi nici nu au un loc de muncă) cu vârsta între 16 – 24 ani.


Rezultate urmărite in cadrul proiectului:

 105 participanti la program de formare profesionala “Antreprenor in economie sociala”;


Informatii privind programul de formare antreprenoriala:

In cadrul proiectului 105 persoane vor participa la cursul de formare profesionala “Antreprenor in economie sociala” (cod COR 112032) cu o durata de 50 ore (20 ore de pregătire teoretică, 30 ore de pregătire practică).

Curricula de curs “Antreprenor in economie sociala” cuprinde urmatoarele aspecte specifice formarii antreprenoriale: Realizarea studiului de fezabilitate, Elaborarea planului de afaceri, Gestionarea afacerii, Elaborarea proiectului social al afacerii, Gestionarea activităţii sociale, Promovarea antreprenorialului social, Reprezentarea organizaţiei în relaţiile externe. Partea practica va consta in elaborarea unor planuri de afaceri. La finalul fiecarui curs se va desfasura cate un modul de “Egalitate de sanse” si “Dezvoltare durabila” si se vor dezbate subiecte legate de dezvoltarea durabila, protectia mediului, eficienta energetica, atenuarea schimbarilor climatice si adaptarea la acestea, biodiversitatea.

Cursantii care vor absolvi cursul si vor lua examenul final vor primi certificate de absolvire recunoscute de ANC, precum si certificate de participare.

Responsabili de desfasurarea activitatii de formare vor fi Solicitantul si Partenerul 2. Solicitantul va organiza si desfasura 5 grupe de curs la care vor participa 80 de persoane (3 grupe in Regiunea Sud-Muntenia si 2 grupe in Regiunea Sud-Est) iar Partenerul 2 va organiza si desfasura 2 grupe de curs la care vor participa 25 de persoane (ambele grupe in Regiunea Nord-Est).

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL

logo RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL

Adresa: Aleea Sperantei, nr. 1, Buzau, jud. Buzau
E-mail contact firma: tibaraluca@yahoo.com
Descriere:

SC RD GLOBAL PROJECT CONSULTING SRL este o companie specializata in activitati de consultanta in management, activitati de consultanta pentru afaceri, accesarea fondurilor europene, management de proiecte europene, management si formare profesionala.




Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0765458196

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.



Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput