Curs: Animator Centre de Vacanta

imagine ANIMATOR CENTRE DE VACANȚĂ
1010 RON
Sună acum: 0352401078, 0769413920

Curs: Animator Centre de Vacanta

Curs de perfecţionare // Autorizat

Drobeta Turnu Severin , jud. Mehedinti // Pret: 1010 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii : 10/01/2023

Animatorul are un important rol educativ, fiind un educator specializat în organizarea şi însufleţirea activităţilor extraşcolare şi de vacanţă, activităţi care se constituie într-un al treilea soaţiu educativ, complementar şcolii şi familiei în munca de educare şi formare a copiilor şi tinerilor.
Prezentare curs

Animatorul din centre de vacanţă este un specialist care dovedeşte cunoştinţele şi deprinderile practice necesare pentru elaborarea proiectelor de sejur, organizarea sejururilor în centre de vacanţă, pregătirea şi desfăşurarea unor activităţi variate şi complexe cu diferite categorii de participanţi, promovarea activităţilor şi a proiectelor de sejur în diferite medii ţintă pentru atragerea de noi participanţi la acţiuni şi noi parteneri de lucru.
Animatorul din centre de vacanţă se implică în gestionarea regimului de viaţă al participanţilor şi urmăreşte asigurarea securităţii acestora pe întreaga perioadă a sejurului, prevenind orice situaţie de risc.
El dovedeşte capacităţi deosebite de comunicare interactivă, flexibilitate şi adaptabilitate în contexte diverse, creativitate şi entuziasm, dar şi rigurozitate în planificarea şi urmărirea realizării tuturor activităţilor propuse.

COMPETENTE DOBANDITE:
1. Comunicarea interactivă
2. Munca în echipă
3. Dezvoltarea profesională proprie
4. Planificarea activităţii zilnice
5. Aplicarea NPM şi NPSI
6. Asigurarea securităţii participanţilor la activităţi
7. Elaborarea proiectelor de sejur
8. Organizarea sejururilor în centrele de vacanţă
9. Pregătirea desfăşurării activităţilor în centrele de vacanţă
10. Desfăşurarea activităţilor în centrele de vacanţă
11. Gestionarea regimului zilnic de viaţă al participanţilor
12. Promovarea activităţilor din centrele de vacanţă

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: TUDOR VLADIMIRESCU NR.65, ETAJUL2, CAM. 20, Targu Jiu, jud. Gorj
Telefon: 0352401078
E-mail contact firma: accrcinternational@yahoo.com
Descriere:
Echipa ACCRC INTERNATIONAL este una dintre cele mai tinere echipe din domeniul formarii profesionale din Romania. Astfel, venim cu idei inovatoare si moderne de invatare, eliminand stilul sumbru al cursurilor de formare clasice. Mizam foarte mult pe partea practica a cursurilor, iar in ceea ce priveste partea teoretica ne asiguram intotdeauna ca modalitatea de formare a participantilor este interactiva si permite asimilarea cu o mai mare usurinta a cunostintelor. Experienta vasta a echipei noastre se regaseste in fiecare detaliu al activitatii noastre. Oferim cursantilor suporturi de curs interactive, rechizite si consumabile gratuit, pe toata perioada desfasurarii cursurilor. Deasemenea posibilitatea achitarii cursurilor in rate este un sprijin important oferit cursantilor nostri. La ACCRC INTERNATIONAL suntem mereu alaturi de cursantii nostri si ii sprijinim atat in timpul cursurilor cat si dupa finalizarea acestora.Adulții învață cel mai bine când sunt abordați la nivelul lor curent de înțelegere și competență. Un bun formator trebuie să găsească limbajul de comunicare cel mai adecvat grupului de cursanți. Formatorul de profesie jurist/psiholog/economist/inginer trebuie sa-și adapteze stilul de predare și de comunicare. De exemplu, un curs pe tema „ Previziuni pe termen mediu si lung” este susținut în mod diferit de formator, dacă lucrează cu un grup de cursanți absolventi de studii economice, respectiv dacă se adresează unor potențial manageri/directori


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0352401078 0769413920

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput