Curs: Administrator De Condominii

imagine Administrator De Condominii
1210 RON

Curs: Administrator De Condominii

Curs de calificare // Autorizat

Targu Jiu , jud. Gorj // Pret: 1210 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: ACCRC INTERNATIONAL
Data adaugarii : 30/09/2021

Administratorul de CONDOMINII, reprezintă interesele particulare si colective ale unui condominiu cu asumarea răspunderilor ce derivă din aceasta. Prin condominiu se întelege, de regulă, o proprietate imobiliară în care unele părţi pot avea altă destinaţie decât aceea de locuinţă, alte părţi reprezintă apartamentele.
Prezentare curs
Competențe dobândite Aplicarea prevederilor legale referitoare la administrarea condominiilor Aplicarea prevederilor legale referitoare la organizarea si conducerea contabilitatii in partida simpla Aplicarea prevederilor legale referitoare la serviciile comunitare de utilitati publice Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la asigirarea calitatii in constructii si autorizarea lucrarilor in constructii Aplicarea prevederilor legale generale referitoare la aparare impotriva incendiilor Bazele contabilitatii primare, emiterea facturilor, efectuarea platilor si incasarii Intocmirea documentelor contabile de baza ( facturi, chitante, ordine de plata, registru de casa, jurnal de banca, etc) Elaborarea documentelor de gestiune 9.Operarea documentelor contabile primare de baza in softuri dedicate si in Excel sau echivalent Aplicarea procedurilor de arhivare fizica si electronica 11.Aplicarea tehnicilor de comunicare eficienta
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ACCRC INTERNATIONAL

logo ACCRC INTERNATIONAL

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 65,, Targu Jiu, jud. Gorj
Descriere:

ACCRC GORJ este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

ACCRC GORJ este o organizaţie non-guvernamentală cu structură umanitară, nonprofit, fără scop patrimonial, politic sau lucrativ, având personalitate juridică în conformitate cu prevederile legale în vigoare.SCOPUL ŞI OBIECTIVELE A.C.C.R.C GORJ

Promovarea şi dezvoltarea de activităţi educaţionale şi de pregătire profesională.

Organizarea de colocvii, simpozioane, dezbateri, conferinţe, cursuri de pregătire şi perfecţionare profesională, calificare, recalificare, activităţi de informare consulting, training şi publicitate.

Promovarea şi organizarea învăţământului pentru adulţii care nu frecventează un centru şcolar sau sistem universitar.

Promovarea unei atitudini active în rândul celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă.

Promovarea unei culturi manageriale moderne prin diseminarea largă a celor mai noi teorii şi practici în domeniu.

VALORI PROMOVATE

Spirit civic.

Responsabilitate individuală.

Spirit de echipă.

Toleranţă şi deschidere.

Demnitate.

Integritate.

Profesionalism.

IMPLICAREA A.C.C.R.C GORJ ÎN FORMAREA PROFESIONALĂ

În prezent ASOCIAŢIA DE CONSI...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0757148581
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput