Workshop: ABC-ul pietei de capital

imagine ABC-ul pieței de capital
357 RON
Sună acum: 0758491980, 0212305120

Workshop: ABC-ul pietei de capital

Workshop

Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti // Pret: 357 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 6 ore in 1 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 22/03/2019

Cursanții vor avea ocazia să continue educația financiară începută pe băncile școlii/facultății și să decidă ulterior, în cunoștință de cauză, cu privire la investirea propriilor economii pe piața de capital sau să devină interesați să profeseze și să-și construiască o carieră în acest domeniu.
Prezentare curs

În cadrul acestui program, cursanții se vor familiariza cu noțiunile de bază ale pieței de capital, cum sunt: investiție, risc, analiză, acțiune, obligațiune, societate listată, brokeri, titluri de participare, fonduri de investiții etc. precum și cu rolul și modul de funcționare al principalilor actori ai pieței de capital (Autoritatea de Supraveghere Financiară, Institutul de Studii Financiare, Bursa de Valori București, Depozitarul Central, Fondul de Compensare a Investitorilor, societățile de servicii de investiții financiare, societățile de administrare a investițiilor, băncile custode și depozitare).

Programul se adresează care doresc să obțină cunoștințe de bază în domeniul pieței de capital, pentru a putea înțelege mai bine riscurile pe care le presupun investițiile pe piața de capital sau pentru a-și fundamenta o decizie de a lucra în domeniul pieței de capital.

Obiectivele cursului:

Familiarizarea cursanților cu regulile aplicabile pieței de capital, cu instituțiile pieței de capital, cu investițiile la bursă sau în fonduri de investiții, în vederea stimulării apariției de viitori investitori de retail, dar și furnizării de personal pentru societățile care activează în piața de capital.

Tematica:

1. Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 93/2012 privind înființarea, funcționarea și organizarea Autorității de Supraveghere Financiară, cu modificările și completările ulterioare

2. Legea nr. 297/2004 privind piața de capital, cu modificările și completările ulterioare

3. Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 32/2012 privind organismele de plasament colectiv în valori mobiliare și societățile de administrare a investițiilor.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia Institutul de Studii Financiare

logo Fundatia Institutul de Studii Financiare

Adresa: Str. Popa Petre 24, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
Telefon: 0758491980
E-mail contact firma: training@isfin.ro
Descriere:

Institutul de Studii Financiare (ISF) și-a început activitatea sub această denumire în august 2015, fiind fondat de Autoritatea de Supraveghere Financiară după fuzionarea celor două entități de instruire și certificare din domeniul financiar – Institutul de Management în Asigurări (IMA) și Institutul de Asigurări (IA). Anul acesta, ISF aniversează 17 ani de activitate în domeniul formării profesionale, având suportul asociaţiilor profesionale din domeniul serviciilor financiare.

Misiunea ISF este de a sprijini dezvoltarea organizaţiilor, instituţiilor şi a persoanelor care lucrează sau sunt interesate să lucreze în domeniul serviciilor financiare.

Viziunea ISF: Centru de excelență în derularea programelor de educație financiară pentru asigurarea competențelor, aptitudinilor și cunoștințelor personalului instituțiilor financiare din România.

Certificări și Parteneriate

• Membru al European Financial Certification Organisation (eficert)

• Centru examinare Chartered Insurance Institute (CII)

• Partener educațional acreditat Chartered Institute for Securities & Investment (CISI)

• Partener educațional LOMA

ISF în cifre

• 110 programe de formare profesională în portofoliu

• 22.500 persoane instruite de la înființare

• 100.000...
Lectori

Lectori generali
Radu Toia - Consilier în cadrul ASF, 20 ani de experienţă în domeniul pieței de capital

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0758491980 0212305120

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput