20 %Reducere Curs A2.1 Germana Asistenti medicali -Pflege

imagine 20 %Reducere Curs A2.1 Germana Asistenti medicali -Pflege
899 RON

20 %Reducere Curs A2.1 Germana Asistenti medicali -Pflege

Curs de iniţiere // Autorizat

Online // Pret: 899 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari : 01/10/2021

20% Reducere Cursurile de limba germană pentru profesii – Asistenti Medicali -Beruf Pflege – se adresează tinerilor și adulților care doresc să învețe germana pentru job sau in vederea plecarii in Germania, pe post de asistent medical. Pentru a vă verifica nivelul, vă puteți programa la o evaluare gratuită.
Prezentare curs
20% Reducere Cursurile de limba germană pentru profesii – Asistenti Medicali -Beruf Pflege – se adresează tinerilor și adulților care doresc să învețe germana pentru job sau in vederea plecarii in Germania, pe post de asistent medical. Pentru a vă verifica nivelul, vă puteți programa la o evaluare gratuită. Modulul A2.1 are 16 sedinte se desfasoara Marti si vineri ora 9:00-10:30 sau ora 19:00-20:30 Din 19 octombrie -grup restrans 5-6 persoane Va asteptam la cursurile noastre care se desfasoara de doua ori pe saptamana, intr-o atmosfera placuta unde voia buna se impleteste cu invatarea distractiva! Deutsch mit Spass!
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Deutschzentrum -Cursuri limba germana

logo Deutschzentrum -Cursuri limba germana

Adresa: Strada Aurel Vlaicu nr 67 etaj 1, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: amalia.dragne@yahoo.com
Descriere:

Motto-ul nostru: Deutsch mit Spaß!

Avem experiență în a livra programe de training de calitate! Suna acum la 0745305607! Pregatire intensiva pentru examenele Goethe-Zertifikat A1,A2,B1,B2,C1

Centru nostru a aparut din dorinta de a oferi metode cat mai moderne de invatare si perfectionare a limbii germane. Avand experienta de vorbitor nativ am putut crea ceea mai accesibila metoda de invatare a limbii germane din limba romana.De asemenea, aceeasta metoda functioneza si invers. Vorbitorii de limba germana pot invata limba romana la fel de usor. 

Metoda noastra se perfectioneaza in permanenta cu ajutorul vostru, al cursantilor. Formularele de feedback pe care le completati la finalul cursului ne ajuta in inbunatatirea continua a metodelor de predare. Noi consideram ca nu exista limita in inbunatatirea si usurarea procesului de invatare.

Obiectivul nostru final este perfectionarea celei mai bune metode de invatare a limbii germane din limba romana.

...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0745305607
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput