Curs: Zidar

imagine Zidar
700 RON

Curs: Zidar

Curs de calificare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei // Durata: 720 ore in 120 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 27/06/2019

interpretarea planurilor de executie si a necesarului de materiale; masurarea si trasarea amplasamentului lucrarilor de executat; efectuarea unei game largi de lucrari de zidarie si de complexitate diversa, din materiale diverse; prepararea si aplicarea mortarului de legatura si a celui de tencuiala; organizarea si curatarea propriului loc de munca; planificarea activitatilor de lucru;
Prezentare curs

Zidarul, pietrar, tencuitor este muncitorul in constructii, a carui activitate consta din realizarea lucrarilor de zidarie si de tencuieli.

Lucrarile de zidarie reprezinta elementele structurale sau nestructurale ale unei constructii cum ar fi: ziduri portante, ziduri de compartimentare, arce, camine, cosuri de fum etc. Aceste lucrari se realizeaza din blocuri de caramida de diverse tipuri, din beton, din BCA sau din piatra.

Lucrarile de tencuieli sunt cele de acoperire a lucrarilor de zidarie sau de beton cu straturi de mortar, in scopul protejarii acestora.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Str.Libertatii 51/B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0733682847
E-mail contact firma: john.lia_roman@yahoo.com
Descriere:


Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733682847 0263239077
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput