Training: Webinar cu dr.Sorina Soescu. Rinichi si Frici

imagine Webinar cu dr.Sorina Soescu. Rinichi si Frici
100 RON

Training: Webinar cu dr.Sorina Soescu. Rinichi si Frici

Training / Dezvoltare personala

Online // Pret: 100 RON


Data incepere: 26/03/2021
Perioada inscrieri: 22/02/2021 - 26/03/2021
Organizator: AlexaEvent
Data adaugarii: 22/02/2021

Webinar - Rinichi si Frici cu dr. Sorina Soescu 26 Martie , 18.00 - 20.00 Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/webinar-rinichi-si-frici-cu-dr-sorina-soescu/
Prezentare curs

Vorbind despre RINICHI ȘI FRICI – vom discuta despre INSTINCTE (situate la nivelul rinichilor/suprarenalelor) – cu cele trei fundamentale

– instinctul de supraviețuire (frica de moarte – să nu mor de foame)

– instinctul de siguranță (grija pentru siguranța corporala – frica de boală, de rănire, de integritate corporală, frică de necunoscut, nevoia de a rămâne în grup alături de cei cunoscuți)

– instinctul de reproducere (frica de singurătate, frica de a nu fi exclus din grup – și de nu-mi transmite mai departe genele)

Și vom vedea cum „curățarea” rinichilor, la nivel fizic – se combină foarte bine cu echilibrarea la nivel emoțional/mental – și cum susținerea suprarenalelor este egal importantă cu cea a rinichilor.

Ca și poveste des povestită voi avea Hansel și Gratel (cei doi rinichi) care au fost ademeniți să consume „turta dulce” și s-au „drogat” bine, să nu realizeze că cineva dorește să-i ia în stăpânire (vrăjitoarea cea rea – vezi inconștientul/ignoranța)

Atunci vă invităm să veniți alaturi de noi, pentru două ore, pe data de 26.03.2021 – între orele 18.00-20.00

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

AlexaEvent

logo AlexaEvent

Adresa: Predeal, Brasov, Brasov, jud. Brasov
Descriere:

DE CE ALEXAEVENT?

Pentru că AlexaEvent aduce în România multe conferinţe, cursuri, workshop-uri şi seminarii pe placul românilor!


Pentru că AlexaEvent iubește oamenii și dezvoltarea acestora. Deoarece credem că doar prin dezvoltarea noastră putem evolua și putem să ne atingem adevăratul potențial! Cunoașterea și autocunoașterea vor aduce întotdeauna împlinire și satisfacție la orice nivel: profesional, familial, personal, etc.


Așadar, te invităm să descoperi evenimentele actuale din orașul tău!
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0742483333
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput