Seminar: Webinar cu dr.Sorina Soescu. Capcane si chei in detoxifiere

imagine Webinar cu dr.Sorina Soescu. Capcane și chei in detoxifiere
100 RON

Seminar: Webinar cu dr.Sorina Soescu. Capcane si chei in detoxifiere

Seminar

Online // Pret: 100 RON


Data incepere: 27/02/2021
Perioada inscrieri: 30/01/2021 - 27/02/2021
Organizator: AlexaEvent
Data ultimei actualizari: 31/01/2021

Webinar cu dr.Sorina Soescu. Capcane și chei in detoxifiere 27 Februarie 2021 16.00 - 18.00 Detalii si inscrieri aici : https://alexaevent.ro/evenimente/webinar-cu-dr-sorina-soescu-capcane-si-chei-in-detoxifiere/
Prezentare curs

Diete de detoxifiere? Incercari numeroase? Stradanii si esecuri?

Ce este in spatele acestui proces numit ”detoxifiere”?

Va invit la o intalnire de 2 ore in care vor fi prezentate informatii interesante despre procesul de detoxifiere, despre capcanele dietelor de detoxifiere si despre cheile de echilibrare ce ajuta la eficientizarea procesului.

Printr-un dialog cu participantii si cu ajutorul experientei personale si profesionale de peste 30 de ani incepem sa ordonam informatia dobandita si sa avem rezultate utile tuturor.

Va invit sa petrecem impreuna seara de luna plina in Fecioara din luna februarie. Semnul Fecioarei este un semn al ordinii, grijii pentru detaliu, meticulozitatii si structurarii. Luna plina face totul vizibil si actioneaza asupra apei corpului. Vom petrece impreuna doua ore interesante, intelegand mai mult despre corpurile noastre, posibilitatile lor si puterile interioare.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

AlexaEvent

logo AlexaEvent

Adresa: Predeal, Brasov, Brasov, jud. Brasov
Descriere:

DE CE ALEXAEVENT?

Pentru că AlexaEvent aduce în România multe conferinţe, cursuri, workshop-uri şi seminarii pe placul românilor!


Pentru că AlexaEvent iubește oamenii și dezvoltarea acestora. Deoarece credem că doar prin dezvoltarea noastră putem evolua și putem să ne atingem adevăratul potențial! Cunoașterea și autocunoașterea vor aduce întotdeauna împlinire și satisfacție la orice nivel: profesional, familial, personal, etc.


Așadar, te invităm să descoperi evenimentele actuale din orașul tău!
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0742483333
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput