Training: Tehnici de vanzare si negociere

imagine Tehnici de vanzare si negociere
gratuit
Sună acum: 0721929343

Training: Tehnici de vanzare si negociere

Training / Dezvoltare personala

Ploiesti, jud. Prahova // Curs gratuit


Data incepere: 02/12/2020
Perioada inscrieri: 02/12/2020 - 18/12/2020
Organizator: SMART Europe 2020
Data ultimei actualizari: 05/11/2020

Cursul se adreseaza persoanelor angajate care lucreaza in IMM-uri (microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii) cu activitate economica in judetele Prahova, Dambovita, Arges, Calarasi, Giurgiu, Ialomita , Teleorman si care isi doresc imbunatatirea abilitatilor in vanzari si negociere.
Prezentare curs

Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Prahova in parteneriat cu As. SMART Europe 2020 si Aleron Training Center S.R.L., sprijina prin intermediul proiectului HR Technology - POCU/464/3/12/127018, IMM-urile si angajatii acestora prin programe de formare profesionala continua care sa ajute la dezvoltarea si imbunatatirea cunostintelor si competentelor angajatilor, necesare pentru adaptare la dinamica economiei.

Cursul Tehnici de vanzare si negociere presupune dezvoltarea abilitatilor necesare angajatilor care se ocupa de politica de vanzare a unei companii, respectiv:

 • comunicarea
 • convingerea
 • luarea deciziilor
 • empatia
 • inteligenta emotionala
 • curiozitatea
 • flexibilitatea
 • gestionarea timpului
 • adaptabilitate

Programul de formare profesionala continua Tehnici de vanzare si negociere se va derula in mediul on-line si va fi interactiv, bazat pe exemple si exercitii practice.

De retinut! La programul de formare profesionala pot participa persoanele angajate care nu detin functii de conducere / management strategic sau nu desfasoara activitati de resurse umane.

De retinut! Din partea unui IMM pot participa mai multe persoane angajate.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

SMART Europe 2020

logo SMART Europe 2020

Adresa: str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr. 25C, Ploiesti, jud. Prahova
E-mail contact firma: adriana.horne@smarteurope.ro
Descriere:

Smart Europe 2020 reprezintă o echipă de experți dedicați profesionalismului, care perseverează în dezvoltarea personală și profesională și în valorificărea potențialului societății romanești.

Echipa SMART are experiența în scrierea și implementarea proiectelor în domeniile resurselor umane, dezvoltării mediului de afaceri, cercetării, IT&C.

Proiecte actuale:

Smart Europe 2020 este partener în cadrul a două proiecte, derulate la nivelul Regiunii Sud Muntenia:

 • HR Technology
 • START Training IMM,

finanțate din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul Axei: Locuri de muncă pentru toți

Scopul proiectelor presupune încurajarea IMM-urilor în susținerea creșterii competitivității angajațiilor prin participarea la programe și cursuri de formare profesională continuă.

Dacă vrei să afli mai multe despre activitatea noastră, intră pe www.smarteurope.ro
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0721929343

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput