Curs: Sudor

imagine Sudor
1000 RON

Curs: Sudor

Curs de calificare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 1000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 15/04/2021

Utilizarea documentatiei tehnice Aplicarea procedurilor de calitate Exploatarea echipamentelor / utilajelor / aparatelor si a dispozitivelor necesare sudarii / taierii Pregatirea operatiei de sudare / taiere Aplicarea procedeelor de sudare / taiere Realizarea operatiilor post–sudare / taiere
Prezentare curs

Sudorul realizeaza prin sudare o imbinare nedemontabila avand ca rezultat obtinerea unei structuri interne continue si omogene. Se realizeaza astfel repere, subansambluri, piese sudate si alte componente, folosite in diferite domenii, industriale sau neindustriale, ca de exemplu: constructii metalice (grinzi, stalpi, tevi etc.); instalatii de ridicat (macarale, ascensoare etc.); conducte pentru apa, abur, fluide tehnologice; recipiente sub presiune; cazane de apa calda, apa fierbinte, abur; altele.

Taietorul este operatorul care utilizand energia termica (arc electric, flacara de gaze sau alte surse neconventionale de energie) decupeaza/taie diverse piese.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Str.Libertatii 51/B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0733682847
E-mail contact firma: john.lia_roman@yahoo.com
Descriere:


Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733682847 0263239077
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput