Curs: START 2018: AU INCEPUT INSCRIERILE BUSINESS SCHOOL PROFESSIONAL

imagine START 2018: AU INCEPUT INSCRIERILE BUSINESS SCHOOL PROFESSIONAL
990 EUR
Sună acum: 0751291142
0212525182

Curs: START 2018: AU INCEPUT INSCRIERILE BUSINESS SCHOOL PROFESSIONAL

Curs de calificare // Autorizat

Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti // Pret: 990 EUR


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: 01/01/2018 - 31/01/2018
Organizator: CODECS
Data adaugarii: 08/01/2018

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat. Alege programele de Diploma Profesionala CODECS. Inscrierile pentru sesiunea 2018 au inceput.
Prezentare curs

Te poti inscrie pana la data de 31 ianuarie 2018 la unul din cele 5 programe de dezvoltare manageriala.

Diploma Profesionala in Management

Diploma Profesionala in Managementul Proiectelor

Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor

Diploma Profesionala in Managementul Vanzarilor

Management Essentials | First Time Manager


Cele 5 programe cuprinse in programa Business School Professional se bazeaza pe sistemul „open learning” (construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului), sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe elemente de coaching si mentoring, pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi.

Programele sunt astfel organizate incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala. Programele cuprind atat tutoriale in sala cat si activitati online pe platforme web dedicate. Cursantii sunt implicati in studii de caz si simulari de business si sub indrumarea tutorilor realizeaza proiecte atat individuale cat si de grup.


Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care predau, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala.


Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie” experientiala.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe Facebook sau pe pagina nostra LinkedIn.


Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CODECS

Adresa: str. Agricultori nr. 37-39, Bucuresti Sector 2, jud. Bucuresti
Telefon: +40729729622
E-mail contact firma: monica.ban@codecs.ro
Website: www.codecs.ro

Descriere:
Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.

logo CODECS
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0751291142 0212525182
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput