Seminarul PCM®: Comunicarea eficienta

sigla Seminarul PCM®: Comunicarea eficienta
imagine Seminarul PCM®: Comunicarea eficienta
500 EUR

Seminarul PCM®: Comunicarea eficienta

Seminar

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 500 EUR


Data incepere: 09/09/2019 // Durata: 25 ore in 3 zile
Perioada inscrieri: 22/06/2019 - 25/08/2019
Data ultimei actualizari: 22/06/2019

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 9 - 11 septembrie 2019 - in Bucuresti - la seminarul Process Communication Model®: "Comunicarea eficienta"! Program: 9:00-17:30 * Inscrierile sunt deja DESCHISE! * Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 25 august 2019.
Prezentare curs
Modelul Procesului de Comunicare® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!


In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii!Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!


Pentru inscrieri va rugam sa descarcati formularul de pe site sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@lifelong.ro.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan https://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/# 


Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.

Foarte important de retinut: Orice persoana care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 150Euro (nu se percepe TVA). Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele. 

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: https://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta/

Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail
Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Lifelong Learning Solutions

logo Lifelong Learning Solutions

Adresa: Aleea Rimnicu Vilcea nr.13, sector 3, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@lifelong.ro
Descriere:
Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions s.r.l. ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.


Lectori

Lectori generali
Ane-Mary Ormenisan (Trainer certificat international in Process Communication Model®)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733918961
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul


Catre pagina de inceput