Comunicarea eficienta - Seminar sub licenta PCM

sigla Comunicarea eficienta - Seminar sub licenta PCM
imagine Comunicarea eficienta - Seminar sub licenta PCM
500 EUR

Comunicarea eficienta - Seminar sub licenta PCM

Seminar

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 500 EUR


Data incepere: 19/10/2020 // Durata: 24 ore in 3 zile
Perioada inscrieri: 09/09/2020 - 05/10/2020
Data ultimei actualizari: 09/09/2020

Vrei sa te cunosti mai bine si sa-ti explorezi dintr-o alta perspectiva universul relational? Poti alege sa fii impreuna cu noi in aceasta ”calatorie” speciala: suntem aici pentru tine si sta in puterea ta sa ne descoperi! Participa si tu la seminarul ”Comunicarea eficienta” (sub licenta PCM®)! Inscrierile sunt deja DESCHISE!
Prezentare curs

Perioada: 19-21 octombrie 2020 * Localitatea: Bucuresti * Locatia: Real Teco - smart buildings - https://www.realteco.ro/ Program: 9:00-17:30 * Taxa de participare: 500Euro (nu se percepe TVA, iar costurile pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii sub licenta PCM® (150Euro) sunt incluse).

Gentle reminder: Inscrierile sunt considerate finalizate numai dupa achitarea integrala a taxei de participare la seminar.

Oferta speciala: Oricine este interesat sa opteze imediat pentru realizarea Profilului Individual al Personalitatii (PPI) poate achita o prima transa in valoare de 150Euro, urmand ca restul taxei de seminar in cuantum de 350Euro sa fie platita pana cel mai tarziu in data de 5 octombrie 2020.

Modelul Procesului de Comunicare® este in primul rand o experienta de viata: se "traieste" cu energia speciala a prezentului, participantii si trainerul interactionand - intr-un mediu securizat - cu maxima autenticitate si deschidere...! PCM® devine astfel o "calatorie" catre noi insine, in care confortul si confidentialitatea sunt repere importante.

Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!

In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii!

Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”! Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!

Pentru inscrieri va rugam sa descarcati formularul de pe site sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@lifelong.ro.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan https://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/#

Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: https://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta/ și https://www.lifelong.ro/noutati/

Puteți urmări videoclipul demonstrativ aici:
https://www.psychologies.ro/video/diferentele-de-personalitate-de-la-birou-cu-ane-mary-ormenisan-si-simona-nicolaescu-2173503


Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro.Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Lifelong Learning Solutions

logo Lifelong Learning Solutions

Adresa: Aleea Rimnicu Vilcea nr.13, sector 3, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@lifelong.ro
Descriere:
Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions s.r.l. ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.


Lectori

Lectori generali
Ane-Mary Ormenisan (Trainer certificat international in Process Communication Model®)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733918961
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput