Seminar PCM® introductiv: “Experimentând excelenţa”

imagine Seminar PCM® introductiv: “Experimentând excelenţa”
275 EUR
Sună acum: 0733918961

Seminar PCM® introductiv: “Experimentând excelenţa”

Seminar

Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti // Pret: 275 EUR


Data incepere: 20/09/2018 // Durata: 8 ore in 1 zile
Perioada inscrieri: 22/07/2018 - 07/09/2018
Data ultimei actualizari: 22/07/2018

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in Bucuresti, in data de 20 septembrie 2018, intre orele 9:00-17,30 la seminarul “PCM®: Experimentand excelenta”! Termenul-limita pentru inscriere si achitarea taxei: 7 septembrie 2018.
Prezentare curs

Acest tip de seminar este recunoscut internaţional şi este un modul introductiv dedicat profesioniştilor foarte ocupaţi, care doresc să găsească rapid un răspuns la următoarele lor întrebări existenţiale:
   
— Care este structura personalităţii mele?
— În ce mod văd eu lumea, învăţ şi îi ajut pe ceilalţi să evolueze?
— Care sunt punctele forte ale personalităţii mele?
— Care sunt nevoile mele motivaţionale şi ce trebuie să fac pentru a mi le îndeplini cu regularitate?
— Ce tipare de comportament în situaţii de stres folosesc şi cum sabotează acestea productivitatea mea şi a celorlalţi?

Există şase tipuri de personalitate diferite şi fiecare dintre acestea este influenţat de factori motivatori caracteristici, evidenţiindu-se prin trăsături de caracter, nevoi psihologice, canale de comunicare favorite şi percepţii distincte. Fiecare om are toate cele şase tipuri de personalitate, însă în proporţii specifice. Nu există un tip de personalitate mai bun sau mai rău, mai frumos ori mai urât, mai dotat sau mai vulnerabil: absolut toate sunt perfecte.

Recunoaşterea acestor diferenţe este crucială pentru:

— deschiderea şi continuarea comunicării
— motivarea autentică
— rezolvarea conflictelor

Cu cât veţi cunoaşte mai mult despre structura personalităţii cuiva, cu atât veţi reuşi să generaţi cu mai mare succes interacţiuni pozitive. Până astăzi au fost descoperite 720 de combinaţii diferite ale acestei structuri.

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenişan https://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/# 

Taxa de seminar: 275Euro (nu se percepe TVA), la cursul BNR din ziua efectuării plăţii; însumează costurile zilei de training, profilul individual al personalităţii, planul personal de acţiune pentru succes, manualul de curs în limba engleză, mini-protocolul. Finanţarea parţială se acordă numai participanţilor din categoriile profesionale menţionate mai sus, în baza unei copii scanate a documentului care atestă respectiva apartenenţă. Completarea locurilor se realizează în ordinea înscrierii şi a plăţii taxei de seminar (condiţie prealabilă obligatorie).

Pentru un seminar deschis, numărul minim de participanţi este 6, iar cel maxim maxim este 12. Înscrierile sunt deschise până la întrunirea numărului minim de participanţi.

Pentru înscrieri vă rugăm să utilizaţi exclusiv acest formular: http://www.dev.creativeprojects.ro/lifelong/wp-content/uploads/2018/06/Formular-de-inscriere-la-cursuri-deschise-LLS-2018.doc


Localitate: Bucureşti. În funcţie de numărul persoanelor înscrise, locaţia va fi anunţată participanţilor cu o săptămână înaintea începerii seminarului.

Informaţii suplimentare despre Profilul Individual de Personalitate puteţi afla accesând: https://www.lifelong.ro/realizarea-profilului-individual-de-personalitate/

Pentru a beneficia de oferta noastră în sistemul in house oriunde în ţară, companiile interesate sunt rugate să ne contacteze pe adresa de e-mail office@lifelong.ro

Vă aşteptăm cu bucurie!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Lifelong Learning Solutions

Adresa: Aleea Rimnicu Vilcea nr.13, sector 3, Bucuresti Sector 3, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@lifelong.ro

Descriere:
Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente a adultilor, Lifelong Learning Solutions s.r.l. ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.

logo Lifelong Learning Solutions
Lectori

Lectori generali
Ane-Mary Ormenişan https://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan/#

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733918961
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul


Catre pagina de inceput