Curs: Sef sala

imagine Sef sala
1200 RON

Curs: Sef sala

Curs de specializare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 1200 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data adaugarii: 08/11/2019

Somelierul este persoana care, in domeniul restaurantelor, se ocupa cu alegerea celor mai bune bauturi pentru clienti. Totusi, ceea ce multi nu cunosc insa, este faptul ca somelierul e o persoana care are cunostinte avansate in domeniu, cu multe studii si de cele mai multe ori, intr-un restaurant, este plasat inainte de oricare alt angajat care serveste.
Prezentare curs

Somelier

Abilitatea de baza a unui somelier consta in alegerea celui mai bun vin sau a celei mai bune bauturi, in asentiment cu bucatele servite de catre client. Astfel, o masa servita alaturi de o bautura recomandata de un specialist, care se afla la dispozitia dumneavoastra, se poate transforma in cea mai buna masa pe care ati luat-o vreodata.


Pentru aceasta alegere, un somelier dedicat are in vedere foarte multe criterii. Printre acestea se numara respectarea regulilor de servire, servirea la temperatura potrivita etc. Meseria aceasta este una foarte serioasa, astfel incat exista un numar de reguli globale de indeplinit pentru ca o persoana sa se poata numi somelier profesionist. Este vorba despre doua seturi, si anume, savoir-faire (cum sa faca) si savoir-etre (cum sa se poarte).

Prin indeplinirea tuturor regulilor acestea, somelierul va fi o persoana agreata de toti clientii unui restaurant. De astfel de servicii se pot bucura si clientii restaurantului “A Propos”, de la Hotelul Alpin, aflat in Poiana Brasov.


Pentru cei care doresc o vacanta de neuitat, Hotel Alpin este alegerea perfecta. Cuvintele nu vin simple, ci insotite de o multitudine de motive. La Hotel Alpin, fiecare client poate beneficia de suita de servicii oferita. Astfel, puteti merge la Alpin pentru zile de neuitat la Spa-ul complexului, pentru privelistile splendide, pentru toate serviciile de cea mai inalta calitate oferite.

De asemenea, hotelul are si restaurant propriu, iar clientii restaurantului “A Propos” se pot bucura de serviciile deosebite ale unui somelier profesionist. Restaurantul, deschis in anul 2010, isi uimeste clientii prin gastronomia franceza si mediteraneana. La meniurile deosebite, ambientul relaxant si rafinat, in acelasi timp, adaugam serviciile somelierului care va alege, pentru dumneavoastra, cele mai bune vinuri, iar meniul este intr-adevar unul de vis.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Str.Libertatii 51/B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0733682847
E-mail contact firma: john.lia_roman@yahoo.com
Descriere:


Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733682847 0263239077
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput