Curs: Program de Pregatire Front-end Developer - Constanta - Acreditat

imagine Program de pregatire Front-End Developer - Constanta - ACREDITAT
5000 RON

Curs: Program de Pregatire Front-end Developer - Constanta - Acreditat

Curs de specializare // Autorizat

Constanta, jud. Constanta // Pret: 5000 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: Azimut Vision
Data ultimei actualizari: 28/07/2020

Curs acreditat cu pregatire de la zero.
Prezentare curs

Curs acreditat de pregatire pentru meseria de Front End Developer

Locatia: Constanta

Durata: 100 de ore

Parerile cursantilor:

"Cursul mi-a fost foarte folositor, o piatra de pornire care imi lipsea si care ma indeamna sa invat si mai mult in acest domeniu. Mi-a placut enorm interactiunea atat cu staff-ul cat si cu instructorul . Foarte util cursul. Multumesc pt informatiile bine structurate si de calitate. Mi-a facut mare placere sa particip la acest curs si am invatat foarte multe din el. Personal a fost o investitie foarte buna pentru mine. Va multumesc Azimut Vision"
 - Istvan 


"La curs in sine, personal mi-a placut modul de predare si faptul ca am primit teme si exercitii care m-au ajutat enorm sa inteleg cum sa lucrez mai bine in HTML si CSS. Mi-a placut, de asemenea, sa studiez tot ce tine de Front End deoarece am descoperit ca ma pasioneaza. Mi-a placut sala, mediul in care s-a desfasurat cursul. Mi-a placut ca s-a proiectat cursul pe perete si ca s-au realizat prezentari Ppt pe marginea carora am invatat si am discutat. Un plus a fost ca am primit suport de curs acasa, la fiecare modul (foile acelea printate). Mi-a placut ca am dat teste. A, si sa nu uit: prestatia instructorului a fost de nota 10. Mi-a placut enorm ca a fost deschis la orice intrebare, la orice termen cautat pe net si neinteles. E un instructor foarte bun si e mereu acolo cand ai nevoie de ajutor."
 -Melisa Muresan 


Detalii cu privire la curs, respectiv perioada de desfasurare a cursului si inscrieri: https://azimutvision.ro/course/curs-front-end-developer-constanta-acreditat/

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Azimut Vision

logo Azimut Vision

Adresa: Bd. Eroilor nr.14, Cluj-napoca, jud. Cluj
E-mail contact firma: cariere@azimutvision.ro
Descriere:

Curs acreditat de pregatire pentru meseria de Front End Developer

Locatia: Cluj-Napoca

Durata: 100 de ore


Parerile cursantilor:

"Cursul mi-a fost foarte folositor, o piatra de pornire care imi lipsea si care ma indeamna sa invat si mai mult in acest domeniu. Mi-a placut enorm interactiunea atat cu staff-ul cat si cu instructorul . Foarte util cursul. Multumesc pt informatiile bine structurate si de calitate .Totodata mi-a placut implicarea si seriozitatea Cristinei. Mi-a facut mare placere sa particip la acest curs si am invatat foarte multe din el. Personal a fost o investitie foarte buna pentru mine. Va multumesc Azimut Vision"

- Istvan


"La curs in sine, personal mi-a placut modul de predare si faptul ca am primit teme si exercitii care m-au ajutat enorm sa inteleg cum sa lucrez mai bine in HTML si CSS. Mi-a placut, de asemenea, sa studiez tot ce tine de Front End deoarece am descoperit ca ma pasioneaza. Mi-a placut sala, mediul in care s-a desfasurat cursul. Mi-a placut ca s-a proiectat cursul pe perete si ca s-au realizat prezentari Ppt pe marginea carora am invatat si am discutat. Un plus a fost ca am primit suport de curs acasa, la fiecare modul (foile acelea printate). Mi-a pl...
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0720342122
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput