Curs: PEDAGOG SOCIAL

imagine PEDAGOG SOCIAL
650 RON
Sună acum: 0741088936

Curs: PEDAGOG SOCIAL

Curs de specializare // Autorizat

Bucuresti Sector 4, jud. Bucuresti // Pret: 650 RON


Data incepere: 29/01/2018 // Durata: 75 ore in 20 zile
Perioada inscrieri: 21/12/2017 - 19/01/2018
Organizator: FEDERATIA FILANTROPIA
Data ultimei actualizari: 29/12/2017

Cursul “Pedagog social”, cod COR 341202, are 75 de ore de formare, este autorizat de Autoritatea Națională de Calificări. Cursul se va finaliza prin sustinerea unui examen de absolvire. Certificatul de absolvire obtinut este recunoscut la nivel naţional şi este autorizat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naționale.
Prezentare curs

Federația Filantropia, organizaţie non-profit a Patriarhiei Române, furnizor de formare profesională a adulților autorizat din anul 2012, are plăcerea să vă invite să participați în perioada 29 ianuarie – 23 februarie 2018 la programul de formare profesională, specializarea “Pedagog social”, cod COR  341202.
Cursul se adresează tuturor persoanelor care vor să lucreze în Centre de zi, Centre de plasament în regim de urgență și rezidențiale, Școli de reeducare, Centre pentru copii cu dizabilități, Așezăminte sociale și alte instituții care au ca beneficiari copiii.


Prin intermediul acestui curs, participanții vor dobândi competențe/abilități specifice cu privire la:
     Comunicarea interpersonală;
     Planificarea activităților specifice;
     Consilierea juridică și socială a familiei copilului;
     Derularea procesului educațional al copilului;
     Elaborarea planului personalizat al copilului;
     Pledarea pentru respectarea intereselor copilului;
     Realizarea profilului psihosocial și fizic al copilului;
     Repartizarea copilului nou venit la grupa de copii.


Pedagogul social este o persoană de referință în relațiile cu copiii sau tinerii din cadrul unei comunități educative, ce înțelege educația ca pe un proces conștient și orientat spre un scop, în baza unui angajament perseverent și optimist. Deține cunoștințe de specialitate în domeniul psihologiei, pedagogiei, sociologiei, precum și temeinice cunoștințe de cultură generală, planifică, realizează și evaluează procesul dezvoltării copilului/tânărului, ajutându-l să devină un adult conștient de sine, responsabil și integrat în societate.

Cursul “Pedagog social”, cod COR 341202, este autorizat de Autoritatea Națională de Calificări şi se va finaliza cu examen de absolvire. Certificatul de absolvire obținut este recunoscut la nivel naţional şi este autorizat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naționale.

Nivelul de studii: Învățământ liceal cu diplomă de Bacalaureat.

Nr. ore formare: 75 - Modul teoretic: 29 ore, desfășurate în perioada 29 ianuarie - 1 februarie 2018 - Modul practic: 46 ore, desfășurate în perioada 2– 23 februarie 2018. Pe toată durata modulului practic, cursanții vor beneficia de consultanță din partea formatorilor, în vederea îndrumării realizării proiectului/ portofoliului necesar la examenul de absolvire.

Evaluarea cursului:
•    Proba teoretică: test grilă de evaluare a cunoștințelor
•    Proba practică: prezentarea proiectului/portofoliului

Data limită de înscriere: 19 ianuarie 2018 (vineri)

Locul de desfășurare: Sala „Aula Iustin Patriarhul” din cadrul Centrului Naţional pentru Formare Continuă “Dumitru Stăniloae”, Sector 4, București.

Număr maxim de participanți per grupa: 28 persoane

Taxă participare – varianta I: 600 lei (include pauza de cafea)
Taxă participare – varianta II: 650 lei (include pauza de cafea și pauza de masă [fel principal, felul 2, desert și apă])

Plata taxei de participare se realizează prin virament bancar, în contul Federației Filantropia: RO23BTRL04101205M03755XX, Banca Transilvania.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

FEDERATIA FILANTROPIA

Adresa: Bdv. Regina Maria, nr. 1, bl. P5B, Sc. 1, Ap. 11-12, sector 4, Bucuresti Sector 4, jud. Bucuresti
E-mail contact firma: office@federatia-filantropia.ro

Descriere:

Federatia Filantropia este o organizatie non-profit a Patriarhiei Române. Ea reuneste in acest moment, 22 din cele mai active asociatii si fundatii, care lucreaza in domeniul social, in eparhiile Patriarhiei Romane. Misiunea Federatiei este sa sprijine Biserica in lucrarea ei social-filantropica savarsita pentru oameni si comunitatile lor, in spiritul invataturii crestine.logo FEDERATIA FILANTROPIA
Lectori

Lectori generali
Silvia Roxana STOICA, psihosociolog, psihoterapeut principal, formator certificat la nivel național de peste 14 ani. Nicolae BLAGA, educator, asistent social, formator certificat la nivel național, cu experiență în mediul ONG si al instituțiilor de stat.

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0741088936

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput