Curs: Mozaicar, faiantar

imagine Mozaicar,faiantar
700 RON

Curs: Mozaicar, faiantar

Curs de calificare // Autorizat

Bistrita, jud. Bistrita-nasaud // Pret: 700 RON


Data incepere: la formarea grupei
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Data ultimei actualizari: 18/07/2019

Comunicarea la locul de munca Efectuarea de calcule matematice simple Identificarea sarcinilor si planificarea activitatii Respectarea NSSM si PSI Respectarea si aplicarea procedurilor tehnice de control al calitatii Stabilirea solutiei de lucru Pregatirea locului de munca Pregatirea suprafetelor de lucru Pregatirea materialelor pentru punerea in opera Montarea si fixarea placilor
Prezentare curs

Mozaicarul faiantar este muncitorul in constructii care executa placarea

suprafetelor vechi sau nou construite cu placi, dupa ce au fost parcurse toate operatiile pregatitoare.

Operatiunea de placare se realizeaza prin acoperirea suprafetelor construite cu placi din materiale naturale sau sintetice cu ajutorul mortarului si are ca scop protejarea, sporirea rezistentei, imbunatatirea gradului de confort si a aspectului suprafetelor.

Mozaicarul faiantar repara suporturile deteriorate, identifica materialele adecvate, uneltele si dispozitivele necesare executarii operatiilor de placare, realizeaza placaje plane si verticale, remediaza defectele sesizate, va foloseste corect termenii tehnici de specialitate si aplica normele de tehnica securitatii muncii, cat si normele de prevenire si stingere a incendiilor.

Cunostintele necesare mozaicarului faiantar se refera la retetele de preparare a mortarelor, structura suprafetelor, tipurile de materiale de constructii, tipurile de deficiente, caracteristicile fizico-chimice ale materialelor cu care lucreaza.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

Fundatia APT International

logo Fundatia APT International

Adresa: Str.Libertatii 51/B, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0733682847
E-mail contact firma: john.lia_roman@yahoo.com
Descriere:


Cursuri calificare 100 meserii, domenii; constructii, instalatii, auto, energetica, forestier, turism, infrumusetare,invatamant asistenta sociala alimentatie,agricultura,ISCIR,SSM,PSI,ANRE,Tel; 0263/239 077, 0733/682 847 si 0754/911 893
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0733682847 0263239077
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput