Curs: Masinist la Masini pentru Terasamente (buldoexcavatorist) - Evaluare

imagine MAȘINIST LA MAȘINI PENTRU TERASAMENTE (buldoexcavatorist) - EVALUARE
890 RON
Sună acum: 0742033972

Curs: Masinist la Masini pentru Terasamente (buldoexcavatorist) - Evaluare

Curs de calificare // Autorizat

Brasov, jud. Brasov // Pret: 890 RON


Data incepere: 21/12/2021
Perioada inscrieri: 21/11/2021 - 20/05/2022
Organizator: ALTHERA EVALCOV
Data adaugarii: 21/11/2021

Programul de evaluare reprezintă cea mai rapidă modalitate prin care persoanele pot obține o calificare în condițiile în care au deja experiență în domeniu dar nu dețin un certificat care sa ateste acest lucru, reprezentând alternativa cursului de formare profesională.
Prezentare curs

DESCRIEREA CALIFICĂRII

Maşinistul la maşini pentru terasamente este conducătorul de maşini şi utilaje pentru terasamente, care conduce, întreţine şi supraveghează instalaţii, agregate şi utilaje destinate executării lucrărilor de terasamente conform cărţii tehnice a acestora. Datorită complexităţii activităţilor practicarea ocupaţiei este condiţionată de deţinerea unor competenţe referitoare la: lucrul împreună cu echipa, capacitatea de a primi şi transmite informaţii, însuşirea şi aplicarea normelor privind protecţia muncii şi PSI, cunoaşterea şi aplicarea procedurilor de calitate a lucrărilor de terasamente, execuţia lucrărilor conform tehnologiei specifice precum şi întreţinerea şi executarea de reparaţii minore ale utilajului.

Programul de evaluare se adresează tuturor persoanelor care:

- doresc să obţină o calificare în domeniu;

- dețin cunoștințe teoretice si experienţă practică (cunosc meserie) dar nu pot face dovada calificării;

- doresc să fie evaluate (să susțină un examen) în vederea recunoaşterii și certificării competenţelor profesionale dobândite la locul de muncă, prin studiu individual sau pe alte căi non-formale.

Certificat de competențe profesionale, emis de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări) recunoscut la nivel național de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, în baza Ordonanței Guvernului nr. 129/2000, iar apostilat și tradus este recunoscut la nivel internațional.


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

ALTHERA EVALCOV

logo ALTHERA EVALCOV

Adresa: Str. Griviței, nr. 22, Brasov, jud. Brasov
E-mail contact firma: office@althera.ro
Descriere:
Althera Evalcov este Centru Autorizat de Evaluare și Certificare a Competențelor Profesionale, al cărui activitate este coordonată de A.N.C. (Autoritatea Naţională pentru Calificări). Vine în întâmpinarea persoanelor care au dobândit experiență într-un domeniu, practicând o meserie în țară și/sau străinătate, dar nu dețin un certificat de calificare recunoscut. Examenul este etapizat și presupune atât o probă teoretică cât și una practică. Întregul proces are la bază standardul ocupațional pentru ocupația/meseria respectivă și oferă garanția că persoana certificată deține toate cunoștințele și abilitățile menționate în standard. Evaluarea se bazează pe ceea ce sunteți capabil să faceți în momentul evaluării și nu ține cont de modul în care ați obținut cunoștințele. Evaluarea se desfășoară după un program flexibil, stabilit împreună cu solicitantul, fără să își afecteze programul de muncă. Certificatul de competențe profesionale are aceeași valoare ca și certificatul de absolvire, respectiv de calificare, în baza Ordinului Ministerului Muncii, Solidarității Sociale și Familiei 4543/468/2004, Art.33, alin.1-3 și este recunoscut la nivel național și internațional prin apostilare.


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0742033972

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul

Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput