Curs: MANAGEMENTUL PARCULUI AUTO

imagine MANAGEMENTUL PARCULUI AUTO
790 RON
Sună acum: 0730.102.230,
021 222 00 29

Curs: MANAGEMENTUL PARCULUI AUTO

Curs de perfecţionare // Autorizat

Brasov, jud. Brasov // Pret: 790 RON


Data incepere: 22/09/2017 // Durata: 3 zile
Perioada inscrieri: 01/08/2017 - 21/09/2017
Data ultimei actualizari: 07/09/2017

Destinat analizei comparate a strategiilor de mentenanta care se utilizeaza frecvent la autovehicule, cursul este dedicat atat responsabililor cu exploatarea parcului auto, cat si a celor din cadrul altor departamente interesati de: planificarea categoriilor de lucrari, bugete, asigurarea materialelor si a stocurilor de siguranta, si alti indicatori de natura economica.
Prezentare curs

INREGISTRAREA LA CURS: Se face in baza transmiterii formularului de inscriere completat la adresa de e-mail office@proiect-contaplus.ro sau la numarul de fax: 0372.891.993 TAXA DE INSTRUIRE: 900 LEI *Taxa include: suportul de curs si materialele auxiliare, sala de curs cu dotarile tehnice necesare, coffee break, taxa de examinare A.N.C. TAXA DE SERVICII TURISTICE (OPTIONAL): 700 LEI *Taxa include: cazare in regim double (doua nopti) si pensiune completa pentru participantul la curs. BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!


CONTACT: Telefon: 0730.102.230, Email: office@proiect-contaplus.ro


OBIECTIVELE CURSULUI:


Asigurarea bunei functionari a parcului de mijloace de transport, prin efectuarea la timp si in volum complet a controlului tehnic si a lucrarilor de revizie, intretinere si reparatii, cu respectarea prescriptiilor stabilite de constructorii sau producatorii autovehiculelor, autobuzelor si normativele in vigoare. Asigurarea exploatarii autovehiculelor în conditii de siguranta privind circulatia pe drumurile publice, asigurarea unui confort si ambient corespunzator publicului calator, a conducatorul autovehiculului pentru evitarea solicitarilor suplimentare a acestuia si evitarea aparitiei starii de oboseala, precum si pentru realizarea de catre autovehicule a normelor de parcurs. Prevenirea uzurilor anormale si a defectiunilor tehnice ce pot interveni în timpul exploatarii autovehiculelor. Participantii la curs vor fi formati in vederea: – planificarii tuturor categoriilor de lucrari; – fundamentarea bugetelor; – fundamentarea asigurarii materiale; – fundamentarea stocurilor de siguranta; – imbunatatirea normativelor la nivelul unitatilor de exploatare; – baza comuna de cunostinte pentru toate companiile din domeniul transporturilor


Cursul este destinat analizei comparate a strategiilor de mentenanta care se utilizeaza frecvent la autovehicule. Sunt prezentate: – costurile si alti indicatori de natura economica; – indicatorii de fiabilitate si eficienta ai mentenantei; – parametrii tehnici. Managementul mentenentei parcului auto: Activitatea de mentenanta este una laborioasa, iar aplicarea acesteia in cadrul parcului auto al unui operator de transport public, este obligatorie. Evidenta defectelor in baza de date, reprezinta un suport al activitatii de mentenanta. Incidenta defectelor, raportata la parcul de autovehicule identificate pentru cazul analizat, ofera informatii care stau la baza analizei de probabilitate. Astfel, se pot identifica factori externi (de drum) si factori constructivi privind calitatea de fabricatie a componentelor sistemelor, care au contribuit la cresterea numarului de defecte inregistrate. TEMATICA ABORDATA

I. SOLUTIILE TEHNICE APLICATE LA INTRETINEREA AUTOVEHICULELOR: 1. Aspecte teoretice privind mentenanta autovehiculelor. 1.1 Etimologia termenului mentenanta. 1.2 Sisteme si strategii de mentenanta utilizate frecvent in domeniul automobilelor. 1.3 Necesitatea mentenantei in functie de starea tehnica a autovehiculelor. 1.3.1 Semnificatia notiunilor de mentenanta privitoare la modificarea starii tehnice a autovehiculelor.


II. ORGANIZAREA SI EXPLOATAREA ECHIPAMENTELOR, AUTOVEHICULE SPECIALE SI AUTOTURISMELOR: 2. Prezentarea firmei si a logisticii parcului auto. Studiu de caz. 2.1 Obiectul de activitate si descrierea infrastructurii. 2.2 Structura firmei. 2.3 Atributiile structurilor de productie, centrele de cost. 2.3.1 Sectia Exploatare, Intretinere si Reparatii Auto. 2.3.2 Sectia autovehicule rutiere. 2.3.3 Coloana autospeciale si utilaje.


III. FUNCTIONALITATEA SISTEMELOR DE TRANSPORT RUTIER, LOGISTIC, FINANCIAR SI IT: 3. Analiza crititica a programului de intretineri si reparatii. 3.1 Strategia de mentenanta adoptata. 3.2 Mentenanta bazata pe fiabilitate. Fiabilitatea autovehiculelor. 3.3 Costurile sistemelor de mentenanta. 3.3.1 Eficienta activitatii de mentenanta. 3.3.2 Optimizarea/ameliorarea mentenantei.


IV. MANAGEMENTUL TRAFICULUI RUTIER: 4. Studiul metodelor de imbunatatire a activitatilor de mentenanta. 4.1 Personalul de specialitate ocupat in activitatea de mentenanta. 4.2 Asigurarea materiala 4.2.1 Componenta financiara. 4.2.2 Componenta informatica 4.2.3 Componenta monitorizarii prin GPS 4.3 Acte normative.


V. NORMATIVE SPECIFICE CONSUMURILOR DE CARBURANTI PENTRU SISTEMUL PUBLIC. EXEMPLU DE PROCEDURA SIMPLIFICATA PRIVIND DECONTAREA CONSUMURILOR DE CARBURANT, TRATAMENT FINANCIAR SI FISCAL;


VI. SISTEME INFORMATICE IN SPRIJINUL MANAGEMENTULUI PARCULUI AUTO. EXEMPLE.


VII. DEZBATERI.


LECTOR INVITAT:

Bogdan GINGHINA - Formator autorizat, specialist in management


Taxa de instruire: 900 lei

In taxa sunt incluse: Suportul de curs si materialele auxiliare; Coffee breaks; Taxa de examinare si certificarea ANC.


* Pentru a afla cum poti beneficia de un discount contacteaza-ne acum!


Proiect ContaPlus:

Telefon: 0730.102.230 / 021.222.00.29SCOPUL CURSULUI:

Dezvoltarea de abilitati manageriale in vederea asigurarii bunei func

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

TSI Consultanta & Training SRL

Adresa: str.Clucerului nr.55, Bucuresti Sector 1, jud. Bucuresti
Telefon: 0730.102.230
E-mail contact firma: office@proiect-contaplus.ro

Descriere:

Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training SRL, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre liderii in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor, interactivitatii si profesionalismului lectorilor invitati.logo TSI Consultanta & Training SRL
Lectori

Lectori generali
Bogdan GINGHINA

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0730.102.230 021 222 00 29

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput