Seminar: Managementul Conflictelor

imagine Managementul Conflictelor
gratuit

Seminar: Managementul Conflictelor

Seminar

Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti // Curs gratuit


Data incepere: 21/11/2019
Perioada inscrieri: 24/10/2019 - 22/11/2019
Organizator: FUNDATIA CCU
Data adaugarii: 24/10/2019

Conflictele fac parte din cotidian, sunt inevitabile. Fie că este vorba de viața personală fie că vorbim de viața profesională. În esență, este vorba despre păreri diferite; părerea unei persoane este în contradicție cu părerea altei persoane. Atunci când purtăm o discuție, avem tendința de a ne păstra întotdeauna părerea.
Prezentare curs

Conflictele fac parte din cotidian, sunt inevitabile. Fie că este vorba de viața personală fie că vorbim de viața profesională. În esență, este vorba despre păreri diferite; părerea unei persoane este în contradicție cu părerea altei persoane.

Atunci când purtăm o discuție, avem tendința de a ne păstra întotdeauna părerea.

Vă invităm Joi – 21 noiembrie 2019 – la Seminarul „Managementul Conflictelor” unde veți putea descoperi câteva modalități simple și practice care se pot aplică de fiecare dată într-o situație conflictuală.

 Înscrierile se fac completând formularul de pe site!

https://www.fundatiaccu.ro/managementul-conflictelor/

Speaker-ul care ne va îndruma către gestionarea corectă a conflictelor va fi doamna Nușa Bugeac – trainer, specializată Master NLP și consultant în Metafizică Chineză, având ca specialitate: comunicarea, structurile și profilele de personalitate, relațiile, managementul furiei, managementul stresului și managementul conflictelor.

Așadar vă așteptăm la sediul Fundației CCU Str.Progresului 134-138, et. 1, sala Mihai Eminescu, sector 5, București.

Conflictele aduc prejudicii de milioane de lei organizațiilor în fiecare an. Este cel mai semnificativ cost care poate fi redus.

Câteva statistici îngrijorătoare publicate de revista Forbes:

- între 60% și 80% dintre dificultățile cu care se confruntă organizațiile rezultă din relațiile tensionate între angajați;

- 55% dintre manageri nu consideră conflictul o responsabilitate personală.

Atunci, a cui responsabilitate este? De obicei ajunge pe masă departamentului de RU.

Bineînțeles, fiecare dintre noi suntem resposabili de rezolvarea cu succes a conflictelor, dar nu este ceva ce majoritatea dintre noi așteaptă cu nerăbdare.Primul pas în rezolvarea conflictelor este să recunoaștem existența conflictului. Este necesar să învățăm tehnici de rezolvare a conflictelor. Dacă le-am învața de mici, am reusi sa evităm multe tensiuni ca și adulți.

Este posibil ca după câțiva ani de activitate să fi învățat numeroase abilități tehnice, dar tot la fel de bine să nu fi învățat cum să rezolvăm în mod eficient conflictele. Încă ne rezolvăm conflictele în acelsi mod în care o făceam în copilarie, la locul de joacă: ne băgăm degetele în urechi, nu ascultăm, nu cedăm și adoptăm o poziție de putere – de agresor sau de victima.

Soluția pentru rezolvarea acestor probleme este la un curs distanță?!

Nușa este absolventă a Facultății de Psihologie, s-a specializat în hipnoză, relaxare și terapie ericksoniana, în terapie de cuplu și familie și în Managementul relațiilor interumane–metoda E.S.P.E.R.E (metodă de comunicare creată de psihosociologul francez Jacques Salome).

Parcarea este gratuită!

Vă așteptăm!

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

FUNDATIA CCU

logo FUNDATIA CCU

Adresa: Strada Progresului 134-138, Bucuresti Sector 5, jud. Bucuresti
Descriere:

Fundația Competenți, Corecți și Utili, este o organizație non-guvernamentală înființată în anul 2017, urmând ca prin activitatea depusă să promoveze valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Scop


Fundația CCU are ca scop promovarea valorilor menționate mai sus, atât la nivel individual cât și la nivel de organizații, instituții și companii, astfel încât activitățile lor sociale și economice să aibă cât mai mult success.


Misiunea Fundației CCU este de a oferi oportunități concrete celor care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.


Obiectiv


Fundația CCU are ca obiectiv formarea unei comunități de persoane, organizații, instituții și companii care împărtășesc valorile noastre. Dorim ca numărul membrilor în următorii 5 ani să ajungă la 3.000 de persoane și 300 de organizații, instituții și companii publice sau private.


Activitate


În următorii 5 ani, Fundația CCU își propune să organizeze peste 250 de evenimente din categoriile dezvoltare personală și profesională, schimburi de experiență și networking, pentru cei care împărtășesc valorile Competență, Corectitudine și Utilitate.
Lectori

Lectori generali
Nusa Buceac

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0724388471
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput