Training: Management financiar pentru intreprinzatori

imagine Management financiar pentru intreprinzatori
490 RON

Training: Management financiar pentru intreprinzatori

Training / Dezvoltare personala

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 490 RON


Data incepere: 20/09/2019 // Durata: 16 ore in 4 zile
Perioada inscrieri: pana la formarea grupei
Organizator: CDIMM Maramures
Data ultimei actualizari: 11/07/2019

Cursul de “Management financiar pentru intreprinzatori” se adreseaza celor care au demarat o afacere si nu au cunostinte in domeniul economic precum si celor interesati sa demareze o afacere. Este un curs care te invata cum sa iti protejezi banii investiti intr-o afacere si cum sa iti maximizezi profiturile.
Prezentare curs

Desi toata lumea e constienta de importanta managementului financiar pentru multi dintre managerii de mici companii care nu au urmat un liceu sau o universitate cu profil economic finantele companiei “raman o zona cenusie”. Desi ca manager esti "fortat" zilnic sa iei decizii care au implicatii substantiale asupra echilibrului financiar al companiei, in luarea deciziilor te bazezi mai mult pe recomandarile contabililor.

Cursul de management financiar pentru intreprinzatori isi propune sa ofere informatii de baza privind domeniul financiar, pornind de la notiuni de baza ale contabilitatii si mergand mai departe la elaborarea bugetului si a fluxului de numerar.

Modalitatea de abordare, ce include, pe langa predare si prezentarea unor exemple concrete, discutii de grup, face ca orele de training sa ofere intreprinzatorilor sansa reala de a sti cum sa isi gestioneze si planifice afacerea din punct de vedere financiar.

Cursul de “Management financiar pentru intreprinzatori” se adreseaza celor care au demarat o afacere si nu au cunostinte in domeniul economic, celor care prin pozitia pe care o detin sunt
nevoite sa analizeze informatii si sa ia decizii de natura financiar-contabila, precum si celor interesati sa demareze o afacere.

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

CDIMM Maramures

logo CDIMM Maramures

Adresa: Bd Traian, Nr 9/16, Baia Mare, jud. Maramures
Descriere:

Fundatia CDIMM Maramures este o organizatie neguvernamentala ce isi propuse sa sprijine Intreprinderile Mici si Mijlocii din judetul Maramures si din judetele invecinate.
CDIMM Maramures organizeaza cursuri de instruire antreprenoriala pentru antreprenori, pentru managerii de companii si pentru cei care doresc sa demareze o afacere.

Lectori

Lectori generali
Pascu Tudor (Consultant)

Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se face prin detaliile de contact.
Sună acum: 0262-224870
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.
Catre pagina de inceput