Curs: Limba Germana Conversationala Nivel A1

imagine LIMBA GERMANA CONVERSATIONALA  nivel A1
1800 RON
Sună acum: 0730102899

Curs: Limba Germana Conversationala Nivel A1

Curs de iniţiere // Autorizat

Baia Mare, jud. Maramures // Pret: 1800 RON


Data incepere: 06/09/2021 // Durata: 60 ore
Perioada inscrieri: 19/07/2021 - 04/09/2021
Organizator: EDUCONS
Data ultimei actualizari: 26/07/2021

ÎNVAȚĂ GERMANA PENTRU TINE ! Învață limba germană cu profesioniști, dacă nu cunoști deloc limba germană începe automat cu nivelul A1. Cursul de limba germană indiferent de nivel cuprinde 60 de ore și se desfășoară de 2 ori pe săptămână câte 3 ore (între orele 17-20), pe o perioadă de 10 săptămâni.
Prezentare curs

CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL? Cursul este destinat tuturor persoanelor de peste 18 ani, care doresc să se familiarizeze cu limba germană. 

TEMATICA ABORDATĂ: Cursul de limbă germană este structurat pe teme generale de maximă importanţă şi actualitate, legate de oameni şi viaţa lor: familia, casa, societatea şi mediul social, domeniul profesional, petrecerea timpului liber, etc. 

METODE FOLOSITE: Cursul de limbă germană se desfășoară în săli de curs dotate corespunzător şi modern, cu: suport de scris – tablă ceramică sau flipchart, ecran de proiecţie şi video-proiector, laptop cu boxe, mobilier adecvat pentru lector şi cursanţi, la care se adaugă suportul de curs – cartea cursantului, însoţită şi de caietul propriu de exerciţii.

Metodele folosite pentru învăţarea limbii germane sunt diverse şi complexe, şi au la bază mijloacele clasice (scrise şi audio) de predare a unei limbi străine, la care se adaugă interacţiunea continuă dintre lector şi cursanţi, implicarea directă în actul învăţării, jocul de rol, discuţiile pe teme date, verificarea periodică a noilor abilităţi de limbă.

BENEFICII: Beneficiile directe ale cursanţilor sunt legate de „stăpânirea” limbii germane, folosirea sa în exprimare verbală sau scrisă, în funcţie de nivelul de studiu ales, cunoştinţele fiind recunoscute prin Certificatele A.N.C., care atestă capacitatea de a folosi limba germană, oral şi în scris. 

Beneficiile indirecte sunt generate de: dezvoltarea personală a cursanţilor, integrarea în echipă, descoperirea afinităţilor comune cu ale altor cursanţi, stabilirea unor relaţii umane de durată, depăşirea pragurilor personale.

DURATA CURSULUI: Este de 10 săptămâni ( 60 de ore/fiecare nivel), cu desfășurare în şedinţe de căte 3 ore, de 2 ori pe săptămână. 

LOC DE DESFĂȘURARE: Sălile de curs ale firmei Educons S.R.L sau, în cazul contractelor cu firme şi instituţii, şi la dorinţa acestora, cursurile se desfăşoară la sediile lor, în săli specializate.

LECTOR: Cristina Buticaș este formator certificat, angajată a firmei de peste 17 ani, cu mare experiență în lucrul cu adulții

COMPETENȚE ȘI CERTIFICARE: Conform Cadrului European de Referinţă, la finalul fiecărui nivel, în urma unui examen final, se obţine un certificat recunoscut pe plan naţional (A.N.C.) sau pe plan internaţional (LCCI). 

Pentru recunosterea internaţională a certificatelor A.N.C. eliberate după finalizarea cursului este necesară apostilarea (recunoscute în ţări semnatare ale Convenţiei de la Haga-1961) sau supralegalizarea (recunoscute în ţări nesemnatare ale Convenţiei de la Haga).


Inscriere si derulare curs
Despre organizator

EDUCONS

logo EDUCONS

Adresa: bd. Unirii nr. 16, et.4, cam 14, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0730102899
E-mail contact firma: contact@educons.ro
Descriere:
CINE SUNTEM?

"EDUCONS", ( "educaţie" şi "consultanţă") a fost înfiinţată în anul 1999, după o experienţă de 5 ani, a reprezentantului firmei, în cadrul unei firme de prestigiu în acest domeniu, şi anume: Fiatest Centru Educaţional Bucureşti.


CE DORIM?

Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Dorim sa contribuim şi noi, prin serviciile pe care le oferim, la construirea societăţii moderne româneşti, pentru a-şi găsi locul binemeritat în marea familie europeană. Ne caracterizează entuziasmul şi suntem convinşi ca ne va ajuta să ajungem la destinaţie.

DE CE SA ALEGETI EDUCONS?

•PROGRAM FLEXIBIL
•CALITATE
•CONFIDENŢIALITATE
•SPECIALIĂTI
•PROMPTITUDINE
•SUPORT LOGISTIC
•ACOPERIRE TERITORIALĂ
•REDUCEREA FLUCTUALITAŢIILOR DE PERSONAL
•PREŢURI ACCESIBILE ŞI POSIBILITATEA PLĂŢII IN RATE
•PROFESORI CU EXPERIENŢĂ ÎN ACTIVITATEA CU ADULŢII
•PROFESIONALISM
Activitătile principale sunt:

Instruire în domeniul limbilor străine şi utilizării calculatoarelor;
Servicii în domeniul resurselor umane;
Servicii de traduceri şi interpretare;
Editarea cărţilor, broşurilor şi a altor publicaţii;
Activităţi de secretariat, dactilografie şi multiplicare;
Realizarea şi furnizarea de programe;
Activităţi de consultanţă în afaceri şi management;


Pri...


Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0730102899

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul nu a adaugat un document suplimentar pentru acest curs.Atentie: acest curs nu este organizat de e-calificare.ro. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa va adresati organizatorului. Acuratetea informatiilor din anunt este responsabilitatea integrala a companiei care a publicat anuntul.


Catre pagina de inceput