Curs: LIMBA GERMANA CONVERSATIONALA

imagine LIMBA GERMANA  CONVERSATIONALA
1300 RON
Sună acum: 0730102899

Curs: LIMBA GERMANA CONVERSATIONALA

Curs de iniţiere // Autorizat

Zalau, jud. Salaj // Pret: 1300 RON


Data incepere: 29/03/2019 // Durata: 60 ore
Perioada inscrieri: 04/03/2019 - 28/03/2019
Organizator: EDUCONS
Data ultimei actualizari: 04/03/2019

LIMBA GERMANĂ CONVERSAȚIONALĂ pentru adulți !!!
Prezentare curs

CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL? Cursul este destinat tuturor persoanelor de peste 18 ani, care doresc să se familiarizeze cu limba germană sau să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limbă germană avute anterior.

TEMATICA ABORDATĂ: Cursul de limbă germană este structurat pe teme generale de maximă importanţă şi actualitate, legate de oameni şi viaţa lor: familia, casa, societatea şi mediul social, domeniul profesional, petrecerea timpului liber, etc.

METODE FOLOSITE: Cursul de limbă germană se desfășoară în săli de curs dotate corespunzător şi modern, cu: suport de scris – tablă ceramică sau flipchart, ecran de proiecţie şi video-proiector, laptop cu boxe, mobilier adecvat pentru lector şi cursanţi, la care se adaugă suportul de curs – cartea cursantului, însoţită şi de caietul propriu de exerciţii.

Metodele folosite pentru învăţarea limbii germane sunt diverse şi complexe, şi au la bază mijloacele clasice (scrise şi audio) de predare a unei limbi străine, la care se adaugă interacţiunea continuă dintre lector şi cursanţi, implicarea directă în actul învăţării, jocul de rol, discuţiile pe teme date, verificarea periodică a noilor abilităţi de limbă.

BENEFICII: Beneficiile directe ale cursanţilor sunt legate de „stăpânirea” limbii germane, folosirea sa în exprimare verbală sau scrisă, în funcţie de nivelul de studiu ales, cunoştinţele fiind recunoscute prin Certificatele A.N.C., care atestă capacitatea de a folosi limba germană, oral şi în scris.

Beneficiile indirecte sunt generate de: dezvoltarea personală a cursanţilor, integrarea în echipă, descoperirea afinităţilor comune cu ale altor cursanţi, stabilirea unor relaţii umane de durată, depăşirea pragurilor personale.

DURATA CURSULUI:  60 de ore/fiecare nivel, cu desfășurare de 1 ședință pe săptămână, vineri, câte 4 ore (între orele 14-18 sau 16-20).

LOC DE DESFĂȘURARE:  Zalău, str. Gheorghe Lazăr, nr. 2

LECTOR: formatorul este certificat, având mare experiență în lucrul cu adulții

COMPETENȚE ȘI CERTIFICARE: Conform Cadrului European de Referinţă, la finalul fiecărui nivel, în urma unui examen final, se obţine un certificat recunoscut pe plan naţional (A.N.C.) sau pe plan internaţional (LCCI).

Pentru recunosterea internaţională a certificatelor A.N.C. eliberate după finalizarea cursului este necesară apostilarea (recunoscute în ţări semnatare ale Convenţiei de la Haga-1961) sau supralegalizarea (recunoscute în ţări nesemnatare ale Convenţiei de la Haga).

Inscriere si derulare curs
Despre organizator

EDUCONS

Adresa: bd. Unirii nr. 16, et.4, cam 14, Baia Mare, jud. Maramures
Telefon: 0730102899
E-mail contact firma: contact@educons.ro

Descriere:
CINE SUNTEM?

"EDUCONS", ( "educaţie" şi "consultanţă") a fost înfiinţată în anul 1999, după o experienţă de 5 ani, a reprezentantului firmei, în cadrul unei firme de prestigiu în acest domeniu, şi anume: Fiatest Centru Educaţional Bucureşti.


CE DORIM?

Societatea modernă presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească. Dorim sa contribuim şi noi, prin serviciile pe care le oferim, la construirea s...

logo EDUCONS
Resurse / alte informatii
Inscriere

Inscrierea la acest curs se poate face prin site, de pe un cont de cursant, sau prin detaliile de contact listate.
Sună acum: 0730102899

Creează cont
Document suplimentar

Organizatorul a adaugat un document suplimentar de interes pentru cei interesati in a participa la acest curs.

Vizualizeaza documentul


Catre pagina de inceput